1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FCSB a anunțat primele schimbări în cadrul lotului

FCSB a anunțat primele schimbări în cadrul lotului

Caramavrov
Caramavrov

2022-05-18 12:23:44

image FCSB a anunțat primele schimbări în cadrul lotului

FCSB se va despărți sigur de patru jucători, după un nou sezon ratat. Sub comanda lui Toni Petrea se vor întoarce patru fotbaliști care au fost împrumutați la alte echipe în a doua parte a sezonului.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Paulo Vinicius (fundaș central brazilia, 37 de ani, cotă de piață 650.000 de euro potrivit transfermarkt.com) pleacă de la FCSB în această vară. Sud-americanul nu a jucat în ultima parte a sezonului, din cauza unei accidentări. 

Claudiu Keșeru (atacant, 35 de ani, cotă de piață 1,2 milioane de euro) nu mai continuă la FCSB, fiind în dizgrația patronului. El nu a mai prins echipa în Play-off.

Andrei Burlacu (atacant, 25 de ani, cotă de piață 25.000 de euro) va părăsi și el echipalui Becali după finalul sezonului. Nu a primit multe minute în echipa pregătită de Toni Petrea.

Andrei Miron (fundaș central, 27 de ani, cotă de piață 1,1 milioane de euro) intră în ultimele 6 luni de contract cu FCSB, iar Gigi Becali a anunțat că nu i se va propune prelungirea. Miron este considerat vinovat pentru al doilea gol marcat de FC Voluntari (2-2), chia dacă acesta a fost pecedat de ompoziție de ofsaid. 

Denis Haruț (fundaș dreapta, 23 de ani, cotă de piață 1 milion de euro) se întoarce la FCSB de la FC Botoșani. A fost titular în echipa antrenată de Marius Croitoru, marcând un gol în ultima etapă a Play-out-ului. 

Dragoș Nedelcu (mijlocaș defensiv, 25 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) se întoarce la FCSB de la Farul Constanța. A fost deseori titular în echipa antrenată de Hagi, jucând pe postul lui, de „închizător”. 

Gabriel Simion (mijlocaș defensiv, 23 de ani, cotă de piață 850.000 de euro) se întoarce la FCSB de la Aris Limassol.  A jucat 24 de meciuri în prima ligă cipriotă, în acest sezon.

Alexandru Pantea (fundaș stânga, 18 ani, cotă de piață 250.000 de euro) se întoarce la FCSB de la FC Hermannstadt. A fost lăudat de Mihai Stoica, fiind considerat favorit principal pentru postul de titular în stânga ofensivei, în sezonul următor.

Credit foto: facebook.com/FCSBOfficial

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX