1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FC U Craiova s-a întărit cu un mijlocaș și un fundaș stânga

FC U Craiova s-a întărit cu un mijlocaș și un fundaș stânga

Caramavrov
Caramavrov

2021-08-11 16:46:33

image FC U Craiova s-a întărit cu un mijlocaș și un fundaș stânga

Adrian Mutu a anunțat că FC U Craiova va face „4-5 transferuri” în zilele următoare. Deocamdată, au semnat doar mijlocașul Benjamin Van Durmen și fundașul stânga Sorin Bușu (foto).

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Benjamin Van Durmen (mijlocaș defensiv belgian, 24 de ani, cotă de piață 350.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la FC U Craiova de la Mouscron (Belgia), singurul club la care a fost legitimat în carieră. În ultimul sezon a jucat doar 7 meciuri și speră să își relanseze cariera în Liga I. „Eu l-am promovat la prima echipă a lui Mouscron, de la academia clubului. Este stilul lui Gâlcă. Are ultima pasă, travaliu și e agresiv. Șutează bine la poartă, apare și la finalizare”, a declarat Mircea Rednic, cel care l-a antrenat pe Van Durmen în perioada decembrie 2016 – februarie 2018).

Cea mai mare cotă de piață, de un milion de euro, a avut-o în anul 2019. În sezonul 2018-2019 a jucat cele mai multe meciuri (22) înscriind și un gol. Cele mai multe goluri (două) le-a marcat în sezonul 2017-2018.

Sorin Bușu (fundaș stânga, 32 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a venit la FC U Craiova de la Poli Iași. S-a format la juniorii clubului din Bănie și a jucat 142 de meciuri până acum în primul eșalon. A mai fost legitimat la FC Hermannstadt, Gaz Metan Mediaș, Pandurii Tg. Jiu, CSM Rm. Vâlcea, Chindia Târgoviște, Petrolul Ploiești și Drobeta Tr. Severin.

Bușu este la a treia „aventură” la Craiova, după ce a mai jucat pentru acest club în perioadele 2006-2011 și 2013-2014. „Este un câștig pentru echipă. Bușu știe ce înseamnå să joci pentru Știința. Sunt convins 100% că-și va da viața pe teren. Bine-ai revenit, om cu sânge alb-albastru!”, au comentat fanii pe Facebook.

Credit foto: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX