FC U Craiova a transferat un atacant de clasă

2022-07-21 19:22:25 1,3k 0

FC U Craiova a rezolvat problema postului de atacant central, aducându-l pe Gabriel Iancu (foto, în alb). Rapid a luat un francez și s-a înțeles cu CFR Cluj pentru Marko Dzugandic, iar Florin Tănase este foarte aproape de un transfer în China. Și Universitatea Craiova încearcă o lovitură în mercato.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Gabriel Iancu (atacant, 28 de ani, cotă de piață 600.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la FC U Craiova de la Akhmat Grozny (Rusia), liber de contract. Fostul golgheter al României (18 goluri în sezonul 2019-2020) are în palmares patru titluri de campion al țării noastre (3 cu FCSB și unul cu Viitorul), o Cupă a României și o Cupă a Ligii cu FCSB. În ultimele două sezoane a marcat numai cinci goluri, 4 pentru Viitorul (actuala Farul) și unul pentru Akhmat.

Noul atacant al echipei antrenate de Marius Croitoru are 4 selecții în naționala de seniori a României și 8 selecții/2 goluri pentru naționala de tineret.

Florin Tănase (mijlocaș ofensiv, 27 de ani, cotă de piață 5,5 milioane de euro) a plecat de la FCSB la Al Jazira (EAU), echipă care a plătit clauza de 3 milioane de euro. Potrivit lui Gigi Becali, jucătorul va primi aproximativ 1,5 milioane de euro pe sezon în Asia.

Jayson Papeau (mijlocaș ofensiv francez, 26 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a venit la Rapid de la Warta Poznan și ar trebui să umple golul lăsat de plecarea lui Rareș Ilie (transferat la Nice). Este caracterizat drept un jucător agil și tehnic.

Marko Dugandzic (atacant croat, 28 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) a venit la Rapid de la CFR Cluj. Giuleștenii au fost de acord să plătească 175.000 de euro pentru transfer și au avut nevoie de muncă de convingere pentru ca jucătorul să accepte salariul propus.

Rivaldinho (atacant brazilian, 27 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la Universitatea Craiova de la Cracovia (Polonia), pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună. Fiul lui Rivaldo a mai jucat în campionatul României pentru Dinamo (37 de meciuri/6 goluri) și la Viitorul (43 de meciuri/15 goluri).

Credit foto: sportpictures.eu

Autor

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru... citeste mai mult