1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FC Hermannstadt continuă campania de achiziții

FC Hermannstadt continuă campania de achiziții

victorpartan
victorpartan

2020-08-26 21:42:48

image FC Hermannstadt continuă campania de achiziții

FC Hermannstadt a adus trei jucători în ultimele zile: Sony Mustivar, Edson Pires și Agostinho Ca. Astfel, numărul achizițiilor făcute de clubul sibian în această perioadă de mercato a ajuns la șapte.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Sony Mustivar (foto - la minge, mijlocaș central haitian, 30 de ani, cotă de piață 400.000 de euro potrivit transfermarkt.com) are în palmares o cupă a României, cucerită în sezonul 2012-2013, în tricoul Petrolului Ploiești. A plecat apoi la Sporting Kansas City, cu care a câștigat trofeul US Open, două sezoane la rând. Născut în Aubervilliers, Mustivar are 4 selecții în naționala U20 a Franței. La nivel de seniori a optat pentru naționala statului Haiti (19 jocuri, 2 goluri marcate). Și-a încheiat contractul cu Netchi Baku (Azerbaidjan), la 1 iulie 2020.

Mustivar este un mijlocaș muncitor, foarte util pe faza de recuperare. Ar trebui să fie titular în echipa antrenată de Ruben Albes.

Edson Pires (mijlocaș central din Guineea-Bissau, 23 de ani, cotă de piață 25.000 de euro) este tot un mijlocaș de travaliu. Dezavantajat de fizic (are doar 1.69 m. înălțime), el nu a reușit să facă trecerea la o echipă de prim plan, deși în anul 2014 juca pentru Manchester City U18. A ajuns la FC Hermannstadt de la Aljustrelense (Portugalia).

Agostinho Cá (mijlocaș defensiv portughez, cotă de piață 25.000 de euro) are 17 selecții și un gol pentru naționala U20 a țării lui Cristiano Ronaldo. Nu a mai jucat la nivel profesionist din toamna lui 2018, când s-a despărțit de Cova Piedade. Interesant este că a mai avut în carieră pauze de aproape un an: între 1 iulie 2016 (după ce s-a despărțit de FC Barcelona B, care îl cumpărase cu 1,75 milioane de euro de la Sporting U19!) și aprilie 2017 (când a semnat cu FC Stumbras).

În această vară, la FC Hermannstadt au mai venit: Adrian Scarlatache (fundaș central, de la Zira), Claudiu Belu-Iordache (fundaș dreapta, de la FC Voluntari), Luca Florică (fundaș stânga, de la Amiens), Fabio Fontes (atacant, de la Arouca).

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX