FC Hermannstadt continuă campania de achiziții

169 0

FC Hermannstadt a adus trei jucători în ultimele zile: Sony Mustivar, Edson Pires și Agostinho Ca. Astfel, numărul achizițiilor făcute de clubul sibian în această perioadă de mercato a ajuns la șapte.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Sony Mustivar (foto - la minge, mijlocaș central haitian, 30 de ani, cotă de piață 400.000 de euro potrivit transfermarkt.com) are în palmares o cupă a României, cucerită în sezonul 2012-2013, în tricoul Petrolului Ploiești. A plecat apoi la Sporting Kansas City, cu care a câștigat trofeul US Open, două sezoane la rând. Născut în Aubervilliers, Mustivar are 4 selecții în naționala U20 a Franței. La nivel de seniori a optat pentru naționala statului Haiti (19 jocuri, 2 goluri marcate). Și-a încheiat contractul cu Netchi Baku (Azerbaidjan), la 1 iulie 2020.

Mustivar este un mijlocaș muncitor, foarte util pe faza de recuperare. Ar trebui să fie titular în echipa antrenată de Ruben Albes.

Edson Pires (mijlocaș central din Guineea-Bissau, 23 de ani, cotă de piață 25.000 de euro) este tot un mijlocaș de travaliu. Dezavantajat de fizic (are doar 1.69 m. înălțime), el nu a reușit să facă trecerea la o echipă de prim plan, deși în anul 2014 juca pentru Manchester City U18. A ajuns la FC Hermannstadt de la Aljustrelense (Portugalia).

Agostinho Cá (mijlocaș defensiv portughez, cotă de piață 25.000 de euro) are 17 selecții și un gol pentru naționala U20 a țării lui Cristiano Ronaldo. Nu a mai jucat la nivel profesionist din toamna lui 2018, când s-a despărțit de Cova Piedade. Interesant este că a mai avut în carieră pauze de aproape un an: între 1 iulie 2016 (după ce s-a despărțit de FC Barcelona B, care îl cumpărase cu 1,75 milioane de euro de la Sporting U19!) și aprilie 2017 (când a semnat cu FC Stumbras).

În această vară, la FC Hermannstadt au mai venit: Adrian Scarlatache (fundaș central, de la Zira), Claudiu Belu-Iordache (fundaș dreapta, de la FC Voluntari), Luca Florică (fundaș stânga, de la Amiens), Fabio Fontes (atacant, de la Arouca).

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi