1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FC Botoșani a făcut trei transferuri într-o zi!

FC Botoșani a făcut trei transferuri într-o zi!

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-21 20:26:48

image FC Botoșani a făcut trei transferuri într-o zi!

Aflată în criză de rezultate (trei înfrângeri în ultimele trei partide din Liga I), FC Botoșani a făcut trei transferuri într-o singură zi: doi jucători ofensivi - sirianul Mahmoud Al Mawas și danezul Youssef Toutouh - și un fundaș dreapta, germanul Christopher Braun. 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Mahmoud Al Mawas (mijlocaș ofensiv, 27 de ani, cotă de piață 675.000 de euro potrivit transfermarkt.com) are 68 de selecții și 11 goluri înscrise pentru naționala Siriei, fiind unul dintre cei mai populari fotbaliști în țara sa. 

Este mic de statură (1.72 m.), dar rapid. Poate să joace atât ca extremă dreapta, cât și pe stânga. A evoluat de multe ori și în spatele vârfului, dar nu este poziția în care îi sunt puse cel mai bine în valoare calitățile.

Ultima dată a jucat pentru Umm Salal, în Qatar. După ce a părăsit acest club, s-a antrenat cu Taliya, în Siria.

Cristopher Braun (fundaș dreapta german, 29 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) are origini ghaneze și a mai jucat pentru Wilhelmshaven, Oldenburg, Wattensheid, Fortuna Sittard și OFI Creta. În ultimul sezon a fost titular la echipa din Grecia. Ca și Al Mawas, a venit la FC Botoșani ca jucător liber de contract.

Youssef Toutouh (foto, mijlocaș ofensiv danez, 28 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) are în palmares două titluri de campion al Danemarcei (cu FC Copenhaga) și cinci Cupe ale acestei țări (patru cu FC Copenhaga și una cu Esbjerg). Este fost internațional U21 și are 12 meciuri în Champions League jucate în tricoul lui FC Copenhaga, pentru care a evoluat și de 11 ori în Europa League (1 gol marcat).

În ultimul sezon, Toutouh a evoluat pentru Staebek și pentru FAR Rabat (în Tunisia). Deși este extremă, în ultimele trei sezoane a marcat un singur gol.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX