1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FC Botoșani transferă un fost internațional ivorian

FC Botoșani transferă un fost internațional ivorian

Caramavrov
Caramavrov

2023-02-24 22:04:03

image FC Botoșani transferă un fost internațional ivorian

FC Botoșani este în negocieri avansate cu Junior Tallo (foto), atacant cu selecții în naționala Coastei de Fildeș. Un vârf cu cifre foarte bune s-a întors în fotbalul românesc și luptă pentru promovarea în SuperLigă.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Junior Tallo (atacant ivorian, 30 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) este liber de contract după despărțirea de Ujpest și va semna, probabil, cu FC Botoșani. Cel mai prolific sezon din carieră a fost 2013-2014, când a marcat 7 goluri în 23 de meciuri. În sezonul curent a înscris un singur gol în 11 jocuri. 

Tallo a făcut pasul în fotbalul mare la Chievo, după un campionat petrecut la echipa U19 a clubului din Verona. A fost coleg cu Adrian Mutu la Ajaccio și cu Denis Alibec la echipa de tineret a lui Inter Milano. Atacantul care are 8 selecții în naționala Coastei de Fildeș a mai evoluat pentru AS Roma (3 jocuri în Serie A), Bari, Bastia, Lille, Amiens, Vitoria Guimaraes, Chambly și Samsunspor. În 2014, pe când era legitimat la Ajaccio, avea o cotă de piață de 2 milioane de euro.

Kehinde Fatai (atacant nigerian, 33 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a venit la Oțelul Galați (Liga a doua) de la FK Turan (Kazahstan), unde nu s-a adaptat. A bifat doar 5 meciuri, fără gol marcat.

Fatai a evoluat mult timp în fotbalul nostru, având și cetățenie română. A jucat pentru: Farul Constanța (mai întâi pentru echipa U19, apoi pentru cea de seniori), la Astra și la FC Argeș. În sezonul 2012-2013 a înscris 14 goluri pentru Astra (era evoluat la 2,5 milioane de euro pe atunci). 

De la giurgiuveni, nigerianul s-a transferat la Sparta Praga pentru 500.000 de euro, iar după un sezon cehii l-au vândut la Ufa, cu 1,3 milioane de euro. 

Credit foto: nemzetisport.hu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX