1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FC Botoșani, transfer de 550.000 de euro!

FC Botoșani, transfer de 550.000 de euro!

Caramavrov
Caramavrov

2022-01-25 12:05:42

image FC Botoșani, transfer de 550.000 de euro!

FC Botoșani s-a înțeles cu Rakow (Polonia) pentru transferul fundașului Racovițan (foto, la minge), suma de transfer fiind de 550.00 de euro. Echipa botoșăneană i-a găsit înlocuitor internaționalului de tineret. Dinamo, Farul și FC Argeș au făcut și ele noi transferuri.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Bogdan Racovițan (fundaș central, 21 de ani, cotă de piață 650.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a plecat de la FC Botoșani la Rakow, echipa care l-a transferat și pe Deian Sorescu. Potrivit presei sportive, moldovenii vor primi 550.000 de euro, dintre care 300.000 în zilele următoare.

Racovițan are patru selecții la naționala U21, pentru care a marcat un gol. Născut la Dijon, el a fost adus gratis de FC Botoșani în urmă cu un an de la echipa secundă a lui FCO Dijon. Atunci, valoarea lui de piață era de 25.000 de euro. 

Victor Dican (mijlocaș defensiv, 21 de ani, cotă de piață 225.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la "U" Cluj. A fost convocat la lotul de tineret, dar nu a jucat pentru naționala U21.

Jonathan Rodriguez (mijlocaș central argentinian, 31 de ani, cotă de piață 650.000 de euro) vine la Dinamo de la CFR Cluj. El nu se număra printre preferații lui Dan Petrescu și a decis că este mai bine să plece, pentru a fi titular. Este posibil să debuteze chiar în derby, contra FCSB-ului.

Ronaldo Deaconu (mijlocaș ofensiv, 24 de ani, cotă de piață 1,2 milioane de euro) vine la Farul de la Gaz Metan. Transferul lui a fost anunțat chiar de antrenorul echipei medieșene, Ilie Poenaru: „Este un jucător important în angrenajul nostru. A fost! Și-a exprimat dorința de a continua în altă parte. Eu îl înțeleg. El n-a mai rezistat. Am încercat să-l conving, dar nu putem să fim supărați pe el”.

Alin Dobrosavlevici (fundaș central, 27 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) a venit la FC Argeș de la Farul Constanța. Este posibil ca jucătorul care a fost internațional U19 să fie titular în defensiva lui Andrei Prepeliță.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX