1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FC Botoșani și-a betonat defensiva

FC Botoșani și-a betonat defensiva

Caramavrov
Caramavrov

2023-03-10 09:57:53

image FC Botoșani și-a betonat defensiva

FC Botoșani s-a întărit înaintea participării în Play-out, finanțatorul Valeriu Iftime mărturisind că are emoții în ceea ce privește retrogradarea. După mijlocașul defensiv din Malawi, a venit și Prius (foto dreapta), un fundaș central nigerian. Ricardo Grigore a semnat cu Petrolul.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Junior Pius (fundaș central nigerian, 27 de ani, cotă de piață 400.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la FC Botoșani liber de contract, semnând un contract valabil până în 2024. Ultimul club pentru care a jucat a fost Royal Antwerp (Belgia), care l-a transferat în 2019 de la Paços de Ferreira plătind un milion de euro (valoarea sa de piață de atunci era de 750.000 de euro). 

Nigerianul și-a început cariera la grupele de juniori ale celor de la FC Porto, evoluând apoi pentru Desportivo Aves, Cesarense, Sanjoanense, Tondela, Paços de Ferreira (Portugalia), Royal Antwerp și St-Truiden (Belgia). Cu Antwerp, a câștigat Cupa Belgiei, iar cu Paços de Ferreira a terminat pe primul loc în liga secundă din Portugalia, având o contribuție importantă la obținerea promovării.

Ricardo Grigore (fundaș central, 23 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) s-a înțeles cu Petrolul Ploiești după despărțirea de FC U Craiova. Apărătorul format la Dinamo a semnat un contract pe jumătate de sezon, cu posibilitate de prelungire. Grigore a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo și la turneul final al Campionatului European U21 din 2019. În Superligă, are 100 de meciuri și 5 goluri marcate.

Grigore a jucat până acum doar pentru Dinamo și FC U Craiova. El poate lupta cu șanse să câștige locul de titular în defensiva „lupilor”, după ce Marian Huja a suferit o accidentare care îl va ține departe de gazon mai mult timp (ruptură a ligamentelor genunchiului).

Credit foto: facebook.com/fcbotosani

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX