1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FC Botoșani l-a vândut și pe Ongenda. Plecări masive de la moldoveni

FC Botoșani l-a vândut și pe Ongenda. Plecări masive de la moldoveni

Caramavrov
Caramavrov

2022-01-31 11:28:25

image FC Botoșani l-a vândut și pe Ongenda. Plecări masive de la moldoveni

După ce a luat 550.000 pe Racovițan, transferat la Rakow, FC Botoșani va încasa 200.000 de euro și pe Hervin Ongenda (foto, la minge), care a plecat la Apollon Limassol (Cipru). Botoșănenii au mai renunțat la alți trei jucători.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Hervin Ongenda (mijlocaș ofensiv francez, 26 de ani, cotă de piață 1,1 milioane de euro potrivit transfermarkt.com) a plecat de la FC Botoșani la Apollon Limassol. Pe lângă suma de transfer, echipa moldoveană va beneficia și de un procent dintr-o viitoare tranzacție. Jucătorul format la academia lui Paris Saint-Germain a jucat 41 de meciuri pentru FC Botoșani în acest sezon, înscriind 3 goluri și furnizând 4 assist-uri.

Herve Kage (mijlocaș ofensiv congolez, 32 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) a plecat de la FC Botoșani la RE Virton, echipă care activează în liga a doua belgiană. Africanul a marcat de 3 ori în cele 14 meciuri jucate în acest sezon pentru echipa antrenată de Marius Croitoru.

Paul Mensah (mijlocaș ofensiv ghanez, 22 de ani, cotă de piață 50.000 de euro) a plecat de la FC Botoșani la Blau Weiss Linz, în liga a doua austriacă. În România nu prea a apucat să joace, bifând o singură prezență în acest sezon.

Martin Remacle (mijlocaș central belgian, 24 de ani, cotă de piață 50.000 de euro) a fost împrumutat de FC Botoșani la Universitatea Cluj, „șepcile roșii” compensând, astfel, plecarea lui Dican la FC Botoșani. Remacle nu a reușit să se impună în primul unsprezece al lui Croitoru.

Juan Pablo Passaglia (mijlocaș central argentinian, 32 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a fost pus pe liber de UTA Arad. Deocamdată, fostul jucător al lui Poli Iași nu și-a găsit echipă. 

Muhamed Alghoul (mijlocaș ofensiv palestinian, 25 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la Academica Clinceni de la NK Dumbrava. Fotbalistul născut la Zagreb a mai jucat în Croația și în Elveția (la Dietikon), fiind convocat la naționala Palestinei, pentru care încă nu a debutat.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX