1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FC Argeș și-a întărit mijlocul și atacul

FC Argeș și-a întărit mijlocul și atacul

victorpartan
victorpartan

2020-08-06 21:51:56

image FC Argeș și-a întărit mijlocul și atacul

FC Argeș este activă pe piața transferurilor, după obținerea promovării în Liga I. Piteștenii au achiziționat un mijlocaș (Georgian Honciu) și un atacant (Mediop Ndiaye) de la Dunărea Călărași, ambii jucători dovedind în trecut că pot face față cu brio în primul eșalon.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un super pachet de bun venit!

Georgian Honciu are 31 de ani și este mijlocaș central, având statut de jucător important al Dunării, în sezonul în care călărășenii au evoluat în prima ligă. În campionatul 2019-2020, Honciu a jucat în 22 de partide în Liga a 2-a și a marcat 7 goluri. El a semnat un contract valabil pe două sezoane cu FC Argeș, pe un salariu confidențial. Este un bun executant de lovituri libere, dar va avea de luptat pentru un loc de titular. 

Mediop Ndiaye are 29 de ani și a impresionat încă din primul sezon de la venirea în România (2017-2018), când a marcat 19 goluri, devenind golgheterul ligii secunde. S-a transferat apoi în Liga I, la Dunărea Călărași. A jucat 30 de meciuri și a înscris 6 goluri. O dată cu accidentarea sa, din partea a doua a campionatului, a început declinul Dunării. Atuul senegalezului este viteza. Este așteptat ca Mediop să fie titular în atacul lui FC Argeș.

Pentru că am vorbit de transferuri din Liga a 2-a în Liga I, nu putem să nu amintim și de cea mai sonoră mutare în sens invers: trecerea lui Gabriel Tamaș (36 de ani) de la Astra Giurgiu la „U” Cluj. Tamaș nu are nevoie de o prezentare detaliată, fiind recomandat în special de experiența vastă și de forța fizică. Tamaș a semnat un contract pe un an cu clujenii datorită prieteniei cu președintele Daniel Stanciu. A fost dorit și de echipe din primul eșalon, printre care Dinamo. Nici nu se pune problema să nu fie titular, cu condiția să respecte viața sportivă.

Honciu, Mediop și Tamaș au semnat cu noile cluburi din postura de jucători liberi de contract.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX