1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FC Argeș și-a întărit lotul cu doi croați care au jucat la Dinamo

FC Argeș și-a întărit lotul cu doi croați care au jucat la Dinamo

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-27 23:01:49

image FC Argeș și-a întărit lotul cu doi croați care au jucat la Dinamo

FC Argeș a reușit două transferuri cu rezonanță: croații Antun Palic și Luka Maric, ambii foști dinamoviști, au semnat cu „vulturii violeți”. Este de așteptat ca ei să fie titulari în acest sezon.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Antun Palic (foto, la minge, mijlocaș ofensiv croat, 32 de ani, cotă de piață 350.000 de euro, potrivit transfermarkt.com) a fost foarte apreciat în prima perioadă în care a jucat pentru Dinamo București (sezoanele 2015-2016 și 2016 - 2017), purtând și banderola de căpitan. S-a transferat la Mouscron și s-a întors în rândul „câinilor”, dar nu a mai impresionat. A plecat din nou din România și, până în prezent, a mai jucat în Republica Moldova, la Sheriff Tiraspol, și în Ungaria, la Kapoșvar. S-a despărțit de echipa maghiară în iulie 2020 și de atunci s-a antrenat singur.

Palic a început fotbalul la Croatia Sesvete, iar primii ani din carieră i-a petrecut în țara natală, unde a fost legitimat la Inter Zapresic și Dinamo Zagreb. Are în palmares un titlu de campion al Croației și o Cupă a Croației (cu Dinamo Zagreb), un titlu de campion al Moldovei și o Cupă a Moldovei (cu Sheriff), plus o Cupă a Ligii în România (cu Dinamo București).

Luka Maric (fundaș central croat, 33 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a mai jucat doar la Arka Gdynia (Ekstraklasa Polonia) după despărțirea de Dinamo București. În sezonul 2019-2020 a pierdut primul „unsprezece”, evoluând în doar 19 meciuri. A mai fost legitimat în carieră la NK Pomorac (Croația), NK Istra (Croația), HNK Rijeka (Croația), Zawisza (Polonia) și Perseopolis (Iran).

Are în palmares Supercupa Poloniei (cu Arka Gdynia), Cupa Ligii în România (cu Dinamo București) și Cupa Croației (cu Rijeka).

După ce se vor pune la punct din punct de vedere fizic, Antun Palic și Luka Maric ar trebui să fie titulari în echipa antrenată acum de Ionuț Moșteanu.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX