1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FC Argeș, CS Mioveni și Academica au făcut noi transferuri

FC Argeș, CS Mioveni și Academica au făcut noi transferuri

Caramavrov
Caramavrov

2021-09-12 17:07:23

image FC Argeș, CS Mioveni și Academica au făcut noi transferuri

În ultimele zile. FC Argeș i-a transferat pe Jafar Arias (foto, în stânga) și pe Martin Raynov (foto, dreapta). CS Mioveni s-a întărit cu Adrian Cierpka, iar Academica Clinceni cu Robert Ion. 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Jafar Arias (atacant olandez, 26 de ani, cotă de piață 450.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la FC Argeș de la VVV Venlo. A câștigat Cupa Olandei cu Groningen. În CV mai are două cluburi, FC Dordrecht și FC Emmen. Arias a semnat cu FC Argeș un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Este un vârf puternic  și are 1.91 m înălțime.

Martin Raynov (mijlocaș defensiv bulgar, 29 de ani, cotă de piață 650.000 de euro) a venit la FC Argeș din postura de jucător fără angajament. Ultima dată a evoluat pentru FC Ashdod (Israel), de care s-a despărțit la sfârșitul lunii august. Are 8 selecții pentru naționala Bulgariei. În țara natală, a evoluat cel mai mult pentru Levski Sofia. Raynov a semnat cu FC Argeș un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Adrian Cierpka (mijlocaș central polonez, 26 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la CS Mioveni de la Gornik Leczna. Are două selecții în naționala U20 a Poloniei.

„Zi de zi mă pregătesc bine, acumulez lucruri tactice, de la domnul antrenor Pelici, încep să cunosc grupul și sper ca după acomodarea mea să intru pe teren”, a declarat Cierpka.

Robert Ion (mijlocaș ofensiv, 21 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a venit la Academica Clinceni de la FCSB, sub formă de împrumut. În trecut, jucătorul care făcut parte din lotul naționalei de tineret a mai fost împrumutat la FC Voluntari.

Credit foto: facebook.com/FCArges1953

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX