1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Farul a transferat un fundaș central și un fundaș dreapta

Farul a transferat un fundaș central și un fundaș dreapta

Caramavrov
Caramavrov

2022-05-05 07:57:00

image Farul a transferat un fundaș central și un fundaș dreapta

Cluburile din Liga I încep „mișcările de trupe” în perspectiva sezonului 2022-2023. Prima echipă care a mutat după o perioadă în care nu s-a mai înregistrat niciun transfer a fost Farul Constanța, care s-a întărit cu doi jucători defensivi.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Ayrton Mboko (fundaș dreapta belgian, 24 de ani, cotă de piață 300.000 de euro, potrivit transfermarkt.com) a venit la Farul de la Academica Clinceni. Apărătorul cu origini congoleze a mai jucat în carieră la juniorii lui Standard Liege, Union SG și Beerschot. Cea mai ridicată cotă de piață (400.000 de euro) a avut-o  pe când era legitimat la Beerschot, în ianuarie 2021. 

„Am venit la Farul pentru că este un club important din România, are jucători buni şi un antrenor foarte bun. Cu această echipă şi cu acest antrenor cred că putem creşte în valoare, putem deveni jucători mai buni”, a declarat Mboko, care este fost internațional U17 și U16 al Belgiei. Pentru naționala U16 a marcat un gol.

Jeremy Corinus (fundaș central francez, 25 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la Farul Constanța de la Academica Clinceni. Înainte de a ajunge în România, fotbalistul care poate evolua și pe postul de mijlocaș defensiv a mai jucat în țara natală (la Bordeaux B, Amiens și Ajaccio) și în Italia (ls Gozzano și Fermana).

„Hagi a fost un mare, mare jucător, iar acum este un mare antrenor, ştie fotbal, e pasiunea sa, vedem asta, iubeşte fotbalul. Vreau un joc frumos, să avem mingea, să pasăm. Dacă iubeşti fotbalul şi evoluezi aici, atunci este perfect”, a spus Corinus. Pe când era legitimat la Ajaccio, cota sa de piață era de 300.000 de euro.

Credit foto: facebook.com/farulconstanta

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX