1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Gabi Enache și Hervin Ongenda, din nou în Liga I

Gabi Enache și Hervin Ongenda, din nou în Liga I

victorpartan
victorpartan

2020-09-25 12:00:00

image Gabi Enache și Hervin Ongenda, din nou în Liga I

Gabriel Enache s-a întors la FCSB, iar Hevin Ongenda a semnat un nou contract cu FC Botoșani. Botoșănenii l-au adus și pe Mario Contra. Un alt club care s-a întărit în ultimele zile este FC Voluntari, care l-a transferat pe Jefte Betancor.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Gabriel Enache (foto, mijlocaș/fundaș dreapta, 30 de ani, cotă de piață 400.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la FCSB de la Qyzyljar SK Petropavlovsk (Kazahstan). A mai evoluat pentru „roș-albaștri” între 2016 și 2018, iar după ce a plecat a mai trecut pe la Rubin Kazan, Partizan Belgrad, Dunărea Călărași și Astra Giurgiu.

După ce își va reveni Valentin Crețu, probabil că Enache va fi opțiunea de rezervă pentru postul de fundaș dreapta, 

Hervin Ongenda (mijlocaș ofensiv francez, 25 de ani, cotă de piață 450.000 de euro) s-a întors la FC Botoșani după o jumătate de an petrecută la Chievo Verona. A jucat numai 39 de minute în Serie A, având statut de rezervă. 

Fost internațional de tineret al Franței, Ongenda este pasatorul de care avea nevoie echipa antrenată de Marius Croitoru. Va fi titular după ce se va pune la punct cu pregătirea fizică.

Mario Contra (portar, 21 de ani, cotă de piață 75.000 de euro) a început fotbalul la tineretul lui Poli Timișoara, ajungând apoi la Ripensia. În ultimele două sezoane a fost legitimat la ASU Poli Timișoara, de unde s-a transferat la FC Botoșani.

Jefte Betancor (atacant spaniol, 27 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a câștigat a doua ligă austriacă sezonul trecut, cu SV Ried, apoi a venit la FC Voluntari. A evoluat în carieră pentru mai multe cluburi din Spania și din Austria, cel mai cunoscut fiind Mattersburg. O dată cu venirea în România, i s-a dublat cota de piață. 

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX