1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Un elvețian și un sud-african au semnat cu FC Argeș

Un elvețian și un sud-african au semnat cu FC Argeș

victorpartan
victorpartan

2020-09-10 23:36:38

image Un elvețian și un sud-african au semnat cu FC Argeș

Fără victorie în primele două etape ale Ligii I, nou-promovata FC Argeș a făcut două achiziții. Atacantul elvețian de origine congoleză Cephas Malele și mijlocașul defensiv sud-african Romeo Sergio Marakis au devenit „vulturi violeți”. Ambii au semnat contracte pe un an, cu posibilitate de prelungire.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Cephas Malele (foto stânga, atacant elvețian, 26 de ani, cotă de piață 175.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a cucerit trofeul acordat celui mai bun jucător din Serie B (Italia) pe când evolua la Palermo, în sezonul 2013-2014.

Malele a fost convocat la naționala Țării Cantoanelor. Pentru seniori are doar două selecții. A adunat, însă, mai multe meciuri la echipele de tineret: 2 pentru Elveția U19, 6 pentru U18/2 goluri marcate, 4 pentru U17, 5 pentru U16/5 goluri marcate, 2 pentru U15.

Deși nici nu a împlinit 27 de ani, a trecut pe la multe cluburi, plecând de la echipa de tineret a lui Zurich: Palermo, Virtus Entella, Trapani, Atletico CP, Leixoes, Varzim, Arouca și Oliveirense, de unde a venit la FC Argeș.

Romeo Sergio Marakis (mijlocaș defensiv, 28 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) are și cetățenie portugheză. De altfel, întreaga carieră și-a desfășurat-o în Portugalia, la Maritimo, Portimonense, Nacional, Uniao Madeira și Cova Piedale (de unde a ajuns în România), cu excepția unei „escale” în Cipru, la Ermis Aradippou. Atunci, în 2015, a avut și cea mai mare valoare de piață: 500.000 de euro.

FC Argeș a făcut alte șapte achiziții în această perioadă de transfer: Georgian Honciu (mijlocaș central, 31 de ani, de la Dunărea Călărași), Mediop N’Diaye (atacant senegalez, 29 de ani, de la Dunărea Călărași), Gabriel Matei (fundaș dreapta, 30 de ani, de la Academica Clinceni), Gabriel Deac (mijlocaș dreapta, 25 de ani, de la Petrolul Ploiești), Alexandru Greab (portar, 28 de ani, de la Sepsi), David Mezza Colli (mijlocaș defensiv paraguayan, de la Petrolul Ploiești) și Flavius Croitoru (portar, 28 de ani, de la CS Mioveni).

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX