1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Echipele din SuperLigă transferă fundași centrali

Echipele din SuperLigă transferă fundași centrali

Caramavrov
Caramavrov

2022-10-06 11:04:42

image Echipele din SuperLigă transferă fundași centrali

Fără gol primit în ultimele patru meciuri de campionat, CFR Cluj a mai transferat un fundaș central. Este vorba despre belgianul Japhet Emmanuel Muanza (foto). Și Sepsi Sf. Gheorghe a adus un apărător, iar Petrolul a oficializat un transfer despre care se vorbea de mult timp.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Japhet Emmanuel Muanza (fundaș central belgian, 21 de ani) a venit la CFR Cluj după ce s-a despărțit în vară de Young Reds, din ligile inferioare ale Belgiei. Apărătorul înalt de 1,90 m. a fost format la academia lui Antwerp. El va juca mai întâi la echipa a doua a campioanei României, ca și alți jucători aduși în ultima perioadă.

Între timp, antrenorul clujenilor s-a arătat nemulțumit de plecarea unor fotbaliști pe care ar fi vrut să conteze: „Dan Petrescu e antrenorul clubului, nu e director sportiv, nu patron. Eu antrenez ce mi se pune la dispoziție. Nu am fost de acord ca jucătorii buni, Betancor, Dugandzic, Păun, să plece. Dacă mi se cerea părerea, eu spuneam că niciun jucător dintre cei trei nu trebuia să plece. Să fie clar, nu eu decid cine pleacă și cine vine la CFR Cluj!”. 

Mark Tamas (fundaș central maghiar, 28 de ani, cotă de piață 300.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Sepsi Sf. Gheorghe după ce s-a despărțit de Slask Wroclaw (Polonia). Potrivit presei locale, o contribuție importantă la realizarea acestui transfer a avut-o italianul Marco Rossi, selecționerul Ungariei, care se află într-o relație foarte bună cu clubul covăsnean. Tamaș are 1,92 m. înălțime și a fost convocat o dată la naționala de seniori a țării sale, în timp ce pentru Ungaria U21 are două selecții.

A început fotbalul la Videoton, iar după terminarea junioratului s-a transferat la Academia Puskas. În Polonia a ajuns de la Diosgyor. Tamaș este văzut drept înlocuitorul lui Bogdan Mitrea, care a plecat la Universitatea Craiova. 

Felix Mathaus (fundaș central din Insulele Capului Verde, 31 de ani, cotă de piață 100.000 de euro) a semnat cu Petrolul Ploiești după ce a reușit să își rezilieze contractul cu Gaz Metan Mediaș. Până să ajungă în România, evoluase doar la echipe din Portugalia - Chavez, Academico Viseu, Freamude, Oliveirense.

Credit foto: facebook.com/cfr1907

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX