1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Echipele din Liga I continuă să aducă stranieri

Echipele din Liga I continuă să aducă stranieri

Caramavrov
Caramavrov

2022-06-30 11:31:46

image Echipele din Liga I continuă să aducă stranieri

Universitatea Craiova, FC U Craiova, Farul și UTA au transferat jucători străini în ultimele zile, în timp ce FCSB l-a trimis în Turcia pe Vali Gheorghe (foto, în roșu), un jucător decisiv în sezonul precedent, în ciuda statutului de rezervă.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Valentin Gheorghe (mijlocaș ofensiv, 25 de ani, cotă de piață 1 milion de euro potrivit transfermarkt.com) a fost împrumutat de FCSB la Umranyesspor, echipă nou-promovată în prima ligă din Turcia. Pentru un transfer definitiv, turcii vor avea de plătit 200.000 de euro. 

Jucătorul care a marcat 6 goluri în campionatul precedent va primi 50.000 de euro pe lună la Umranyesspor, un salariu dublu față de cel din România.

Raul Silva (fundaș central brazilian, 32 de ani, cotă de piața 1 milion de euro) a venit la Universitatea Craiova de la Braga, echipă care a plătit pe el două milioane de euro în 2017, când l-a adus de la Maritimo. Apărătorul sud-american a mai jucat la Atletico Paranaense, Remo Sport Recife, Arapongas, Criciuma, Londrina, Paysandu, Figueirense, Caeara și Estoril.

David Kiki (fundaș stânga beninez, 28 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la Farul Constanța de la Arda Kardzhali (Bulgaria). Înainte să ajungă în țara vecină a jucat la echipe din eșaloanele inferioare din Franța. În 2017, când s-a transferat de la Niort la Stade Brestois, era cotat la 800.000 de euro.

Kiki are misiunea de a umple locul rămas liber prin plecarea lui De Nooijer (fundaș stânga olandez, 24 de ani, cotă de piață de 1,5 milioane de euro) la ȚSKA Sofia, pentru 200.000 de euro.

Andre Duarte (fundaș central portughez, 24 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la FC U Craiova de la Estrela Amadora (Portugalia). Apărătorul înalt de 1,95 m a mai jucat la Praiense, Alverca și Estoril.

Virgiliu Postolachi (atacant moldovean, 22 de ani, cotă de piață 100.000 de euro) vine la UTA de la Mouscron. Vârful format la academia lui Paris Saint-Germain a marcat deja două goluri pentru arădeni într-un amical cu Marița Plovdiv (Bulgaria), câștigat cu 4-1. 

Yacoub Aly Abeid (fundaș stânga din Mauritania, 24 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) a venit la UTA de la Valenciennes. Are 51 de selecții în naționala țării sale, pentru care a marcat două goluri.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX