1. Home »
  2. Transferuri »
  3. E oficial: Daniel Popa a semnat cu Daejeon Hana Citizen!

E oficial: Daniel Popa a semnat cu Daejeon Hana Citizen!

Caramavrov
Caramavrov

2022-03-23 23:07:01

image E oficial: Daniel Popa a semnat cu Daejeon Hana Citizen!

Daniel Popa (foto), fostul atacant al lui Dinamo și al Chindiei Târgoviște, a ales să își continue cariera în liga a doua din Coreea de Sud. Potrivit presei sportive, Popa va primi 330.000 de euro în primul sezon și 450.000 de euro din al doilea!

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Daniel Popa (atacant, 26 de ani, cotă de piață 650.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a plecat de la Chindia Târgoviște și a semnat cu Daejeon Hana Citizen, echipă aflată pe locul 9 în K League 2, din unsprezece echipe.  Mai sunt doi stranieri în lot, ambii atacanți: japonezul Ishida și brazilianul Leandro Ribeiro.

„Sper să facem lucruri minunate împreună și să îndeplinim obiectivul clubului. Abia am ieșit din carantină, o să încep pregătirea cu colegii mei și totul va fi OK. Am vorbit cu Aurelian Chițu, mi-a spus lucruri foarte frumoase despre această echipă, mi-a spus că oamenii sunt foarte buni, primitori. O să-i răsplătesc cu jocul meu. Abia aștept să intru în primul meci aici și să fac suporterii fericiți!”, a declarat Daniel Popa, după ce a semnat cu gruparea coreeană. Transferul a fost intermediat de Adrian Neaga, care a jucat în Coreea de Sud la Jeonnam Dragons și Seongnam Ilhwa Chunma.

Popa a marcat 5 goluri în acest campionat pentru Chindia Târgoviște, după 8 reușite în 2020-2021. Cel mai bun sezon din carieră l-a făcut tot în tricoul echipei dâmbovițene: în campionatul 2015-2016, el a înscris 16 goluri. După aceea, s-a transferat la Dinamo, „câinii” plătind 30.000 de euro. A dezmăgit în primul an în „Ștefan cel Mare”, nereusind să își treacă numele pe tabela de marcaj. Ce-i drept, a evoluat în numai 11 partide.

Atacantul născut la Pietroșița a fost convocat la naționala de tineret, dar nu a jucat niciun minut pentru selecționata U21.

Credit foto: Instagram @daejeon_hana

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX