1. Home »
  2. Transferuri »
  3. După antrenorul nord-irlandez, Rapidul are în vizor doi fotbaliști scoțieni

După antrenorul nord-irlandez, Rapidul are în vizor doi fotbaliști scoțieni

Caramavrov
Caramavrov

2024-05-21 18:51:35

image După antrenorul nord-irlandez, Rapidul are în vizor doi fotbaliști scoțieni

Rapid l-a prezentat oficial pe antrenorul nord-irlandez Neil Lennon, care a anunțat că dorește „întăriri pe toate posturile” la echipă. Stephen Welsh (foto) și Ross Graham sunt primele nume vehiculate pentru perioada de mercato. FCSB a pus ochii pe doi atacanți din campionatul intern și va renunța la doi fotbaliști care au evoluat în ultima etapă.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Stephen Welsh (fundaș central scoțian, 24 de ani, cotă de piață 800.000 de euro) poate veni la Rapid de la Celtic Glasgow. Fostul internațional U21 (10 selecții) a fost rezervă în acest sezon, jucând doar 9 partide în prima ligă și una în Champions League. Este produs al clubului din Glasgow, jucând pentru alt club doar o jumătate de an, când a fost împrumutat la Morton.

Ross Graham  (fundaș central scoțian, 23 de ani, cotă de piață 325.000 de euro) poate veni la Rapid de la Dundee United (Scoția 2). A evoluat pentru altă echipă numai sub formă de împrumut (la Elgin City, Cove Rangers și Dunfermline). Are și el 3 selecții în naționala U21 a Scoției, marcând un gol contra Kazahstanului, în preliminariile Campionatului European de tineret.

Alexandru Pop (atacant, 24 de ani, cotă de piață 1,2 milioane de euro) poate veni la FCSB de la Oțelul. Vârful născut la Buenos Aires a fost cel mai bun marcator al echipei gălățene în sezonul 2023-2024, cu 11 reușite în 41 de meciuri. A dat și 3 pase de gol.

Daniel Popa (atacant, 28 de ani, cotă de piață 850.000 de euro) e aproape de un transfer la FCSB de la "U" Cluj. Fostul dinamovist are 11 goluri marcate și 5 pase decisive în 42 de jocuri pentru „șepcile roșii”. Actualul contract îi expiră în vara lui 2025, iar clujenii nu sunt dispuși să renunțe la el pentru mai puțin de 500.000 de euro.

Gigi Becali a anunțat că Ionuț Panțîru (fundaș stânga, 28 de ani, cotă de piață 50.000 de euro) și Eduard Radaslavescu (mijlocaș ofensiv, 19 ani, cotă de piață 450.000 de euro) vor fi împrumutați la alte echipe în sezonul 2024-2025, ca să aibă șanse să joace titulari. 

Credit foto: celticway.co.uk

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX