1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dinamo sparge plafonul salarial pentru un atacant spaniol

Dinamo sparge plafonul salarial pentru un atacant spaniol

Caramavrov
Caramavrov

2023-12-04 09:57:48

image Dinamo sparge plafonul salarial pentru un atacant spaniol

Betancor (foto) este tentat să rămână în Superliga României după despărțirea de CFR Cluj. Atacantul spaniol e dorit de Dinamo, care este dispusă să îi ofere un salariu record pentru ștatele de plată actuale ale „câinilor”. Și Denis Alibec poate reveni în România.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Jefte Betancor (atacant spaniol, 30 de ani, cotă de piață 1.000.000 de euro) poate semna cu Dinamo din postura de jucător liber de contract. Ibericul s-a despărțit de CFR, nemulțumit de statutul de rezervă. A jucat în 14 meciuri pentru „vișinii” în această ediție a Ligii 1, marcând un singur gol.

Cel mai bun sezon al său în România a fost 2021-2022, când a reușit 16 goluri pentru Farul Constanța. În stagiunea anterioară, înscrisese de opt ori pentru FC Voluntari.

Dinamo are nevoie disperată de un atacant central. Echipa antrenată acum de croatul Kopic a marcat doar 9 goluri în 17 jocuri, cel mai slab atac din prima divizie. Potrivit gsp.ro, „câinii” ar fi dispuși să îi ofere lui Betancor un salariu de 10.000 de euro pe lună. Marea problemă ar putea fi reprezentată de eventuala sumă de transfer pe care „roși-albii” ar trebui să le-o plătească celor de la CFR Cluj. 

Sursa citată a mai scris că Jefte a semnat o clauză specială: dacă va semna cu un club din România, acesta va trebui să le plătească clujenilor 200.000 de euro. Dinamo speră să îi convingă pe ceferiști să renunțe la respectiva clauză, cele două echipe având obiective total diferite, una urmând să joace în play-off, iar cealaltă în play-out.

Denis Alibec (atacant, 32 de ani, cotă de piață 800.000 de euro) a declarat că ar dori să plece de la SC Muiather (Qatar) și să se întoarcă în Europa la finalul anului, pentru a juca la un nivel înalt înaintea turneului final al Campionatului European 2024. Una dintre variante este Farul Constanța. Ciprian Marica, unul dintre acționarii campioanei, a spus că Alibec are mereu ușa deschisă la clubul dobrogean. 

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX