1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dinamo a adus și un nume familiar microbiștilor români

Dinamo a adus și un nume familiar microbiștilor români

Caramavrov
Caramavrov

2021-10-25 13:13:02

image Dinamo a adus și un nume familiar microbiștilor români

Cel mai recent transfer al lui Dinamo este Cătălin Carp, mijlocașul defensiv care a trecut și pe la FCSB. „Câinii” nu au câștigat în ultimele 10 etape din Liga I și, din ce s-a văzut și în derby-ul cu Rapid, stau în ofensivă doar în Gabriel Torje. În consecință, „câinii” au avut în probe la Săftica doi jucători ofensivi: extrema Nikolaos Kainourgios (foto) a semnat, iar atacantul Paul Gladon nu a convins. 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Cătălin Carp (mijlocaș defensiv moldovean, 28 de ani, cotă de piață 700.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Dinamo de la Tambov. Internaționalul moldovean (36 de selecții/2 goluri) a jucat și la FCSB, de la care a ajuns la Viitorul Constanța, apoi în Rusia, la Ufa. Acolo a înregistrat cea mai mare cotă de piață de până acum (1,7 milioane de euro).

Nikolaos Kainourgios (mijlocaș ofensiv grec, 23 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) a venit la antrenamentele lui Dinamo din postură de jucător liber de contract, ultimul club pentru care a evoluat fiind Zulte Waregem (Belgia). 

Jucător ofensiv înalt de 1.87 m, Kainourgios a mai evoluat doar în țara natală, la cluburi din eșaloanele inferioare: AE Sparta, Aittitos Spaton, PAS U20 li AOT Alimou U19. Pentru Zulte a marcat două goluri în două sezoane în prima ligă belgiană, bifând numai 18 meciuri. În 25 de apariții pentru Sparta, a înscris 4 goluri.

Paul Gladon (atacant olandez, 29 de ani, cotă de piață 450.000 de euro) a ajuns să dea probe la Dinamo tot ca fotbalist fără angajament. La 1 iulie 2021, s-a despărțit de FC Emmen. Are o listă lungă de echipe în CV: FC Groningen, Wolverhapton, Sint-Truiden, Heracles, Sparta Rotterdam (s-a format la academia acestui club), Dortrecht, Hoofddorp. 

Cea mai mare valoare de piață, de 1 milion de euro, a avut-o în 2016, când era legitimat la Wolverhampton. Pentru „lupi” a jucat doar două meciuri în Championship, fără să înscrie vreun gol. Cel mai bun sezon al lui Gladon a fost 2013-2014, în care a marcat 17 goluri pentru Sparta Rotterdam. În ultimul sezon a reușit doar două goluri pentru Emmen.

Olandezul nu l-a convins pe Mirea Rednic, care nu l-a păstat în lot.

Tehnicianul "câinilor" a anunțat că în curând va mai veni și un fundaș lateral.

Credit foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX