1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dinamo ia și de la Mediaș, Botoșani a transferat un muntenegrean

Dinamo ia și de la Mediaș, Botoșani a transferat un muntenegrean

Caramavrov
Caramavrov

2022-02-16 09:35:13

image Dinamo ia și de la Mediaș, Botoșani a transferat un muntenegrean

Dinamo speră să profite de situația de la Gaz Metan Mediaș și este foarte aproape să aducă doi jucători liberi de contract. FC Botoșani a transferat un atacant muntenegrean, iar CFR Cluj a renunțat la doi fundași.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Gabriel de Moura (foto, fundaș dreapta brazilian, 33 de ani, cotă de piață 150.000 de euro potrivit transfermarkt.com) vine la Dinamo de la Gaz Metan Mediaș,  după ce și-a reziliat contractul cu clubul ardelean. „Câinii” au nevoie de fundaș lateral, după accidentarea lui Tomozei. Ar fi o revenire a sud-americanului la echipa din „Ștefan cel Mare”.

Răzvan Grădinaru (mijlocaș ofensiv, 26 de ani, cotă de piață 550.000 de euro) este foarte aproape să semneze cu Dinamo, fiind liber de contract, după ce a plecat de la Gaz Metan Mediaș. „Sunt în drum spre București. Sunt foarte aproape să semnez cu Dinamo. Acolo e situație grea, dar e stabilitate”, a declarat Grădinaru,pentru gsp.ro.

Sergej Grubac (atacant muntenegrean, 21 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la Chievo Verona. Jucătorul înalt de 1.90 m.este internațional de tineret, având 4 selecții pentru Muntenegru U21 și a câștigat campionatul în Cipru cu APOEL Nicosia. Chievo a plătit 150.000 de euro pentru a-l transfera în august 2021, dar a renunțat repede la el.

Mike Cestor (fundaș central francez, 29 de ani, cotă de piață 750.000 de euro) a plecat de la CFR Cluj și, cel mai probabil, va alege să continue la un club din afara României.

Rachid Bouhenna (fundaș central algerian, 30 de ani, cotă de piață 750.000 de euro) a fost exclus de CFR Cluj de pe lista de Liga I după aducerea lui Yuri. 

Ely Fernandes (mijlocaș ofensiv din Insulele Capului Verde, 31 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a plecat de la Farul Constanța la Universitatea Cluj. Sezonul trecut, el a marcat două goluri pentru echipa lui Hagi.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX