1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dinamo s-a înțeles cu doi mijlocași și doi atacanți

Dinamo s-a înțeles cu doi mijlocași și doi atacanți

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-02 11:57:34

image Dinamo s-a înțeles cu doi mijlocași și doi atacanți

Dinamo l-a convins pe Paul Anton să revină în „Ștefan cel Mare”, potrivit informațiilor prezentate de Digisport. În aceeași zi, lotului „câinilor” i s-au alăturat spaniolii Raul Asid și Antonio Hidalgo și francezul Magaye Gueye.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Paul Anton (foto, mijlocaș central, 29 de ani, cotă de piață 1 milion de euro potrivit transfermarkt.com) a jucat ultima dată pentru Samara, în Rusia. Are 12 selecții la echipa națională și a mai evoluat pentru „câini” un sezon și jumătate. Cel mai important club din carieră până acum a fost Getafe (sezonul 2016-2017). După ce se va pune la punct din punct de vedere fizic, Anton poate fi titular, în locul lui Răuță. 

Magaye Gueye (atacant francez cu origini senegaleze, 30 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) are o carte de vizită interesantă, jucând la Everton, Strasbourg sau Millwall. A evoluat pentru naționalele Franței, de la nivelul U16 până la U21. A marcat 2 goluri pentru selecționata de tineret a „cocoșului galic”. Are și 3 selecții la naționala U23 a Senegalului. La Dinamo a venit de la Qarabag (Azerbaidjan). 

Cel mai prolific sezon din carieră a fost 2016-2017, când a marcat 10 goluri pentru Adanaspor, în campionatul Turciei. Sezonul trecut a înscris numai 5 goluri pentru Qarabag. Pare a fi un concurent serios pentru Adam Nemec.

Raul Garcia Asid (mijlocaș ofensiv spaniol, 23 de ani) a venit de la Almeria B și are șanse mici să se impună din start la prima echipă. Așa cum s-a anunțat, va fi folosit un timp la Dinamo 2.

Antonio Iglesias Hidalgo (atacant spaniol, 21 de ani) a început fotbalul la juniorii clubului Granada și a evoluat sezonul trecut pentru Guadix, în liga a treia din Spania. În perioada următoare, va evolua tot pentru Dinamo 2.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX