1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dinamo continuă să se întărească, CFR a transferat din Italia

Dinamo continuă să se întărească, CFR a transferat din Italia

Caramavrov
Caramavrov

2022-01-28 09:31:36

image Dinamo continuă să se întărească, CFR a transferat din Italia

Dinamo a rezolvat un nou transfer, împrumutul lui Antoni Ivanov (foto, la minge) de la Universitatea Craiova. CFR Cluj a adus un fundaș și un atacant din Italia, dar l-a cedat pe Andronic la CSA Steaua. Și Academica Clinceni a făcut două transferuri în ultimele zile.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Antoni Ivanov (mijlocaș central bulgar, 26 de ani, cotă de piață 300.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Dinamo de la CS Universitatea Craiova, sub sub formă de împrumut. În vară, „câinii” au posibilitatea de a activa clauza de cumpărare pentru 50.000 de euro.

Răzvan Sava (portar, 19 ani, cotă de piață 100.000 de euro) a venit la CFR Cluj de la FC Torino. Internațional U20, Sava s-a format la LPS Banatul, apoi a plecat în Italia, unde a trecut pe la echipele de juniori ale lui Juventus, Pescara, Lecce și Torino.

Daniel Birligea (atacant, 21 de ani, cotă de piață 100.000 de euro) a venit la CFR Cluj de la Teramo (Serie B), pentru 100.000 de euro. Noul vârf al campioanei s-a format la academia lui Palermo.

Vlad Mitrea (mijlocaș central, 21 de ani, cotă de piață 25.000 de euro) a venit la CS Mioveni de la Sepsi Sf. Gheorghe. Și el a evoluat în Italia la nivel de juniori, jucând 21 de meciuri pentru Inter U17. Are selecții în naționalele U17 și U18 ale României.

Răzvan Andronic (mijlocaș ofensiv, 22 de ani, cotă de piață 50.000 de euro) a plecat de la CFR Cluj la CSA Steaua București. Andronic are 30 de meciuri în Liga 1, 22 pentru Academica Clinceni și 8 pentru FC Botoșani. În total, a înscris 3 goluri.

Aleksandar Tsvetkov (mijlocaș defensiv bulgar, 31 de ani, cotă de piață 325.000 de euro) a venit la Academica Clinceni de la Beroe Stara Zagora. Are 11 selecții și un gol marcat pentru naționala de seniori a Bulgariei. Este dublu campion în țara sa cu Litex Loveci.

Stipe Plazibat (atacant croat, 32 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a venit la Academica Clinceni de la Lion City Sailors, echipă cu care a câștigat campionatul în Singapore. Anul trecut a jucat 17 meciuri și a marcat 14 goluri!

Denis Alibec (atacant, 31 de ani, cotă de piață 1,2 milioane de euro) a semnat cu Atromitos (Grecia), după despărțirea de CFR Cluj. Și Nicolae Stanciu (mijlocaș ofensiv, 28 de ani, 7 milioane de euro) a schimbat echipa, transferându-se de la Slavia Praga la FC Wuhan, pentru 4 milioane de euro.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX