1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dinamo a mai transferat un atacant de la Gaz Metan

Dinamo a mai transferat un atacant de la Gaz Metan

Caramavrov
Caramavrov

2022-02-23 14:59:14

image Dinamo a mai transferat un atacant de la Gaz Metan

După ce i-a luat pe Morar, Grădinaru și De Moura, Dinamo a mai transferat un fost jucător al lui Gaz Metan Mediaș. Este vorba despre atacantul Irobiso (foto, la minge). Între timp, Daniel Popa este tot mai aproape de o plecare de la Chindia în Coreea de Sud.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Christian Irobiso (atacant nigerian, 28 de ani, cotă de piață 250.000 de euro potrivit transfermarkt.com) s-a înțeles cu Dinamo și va semna cu echipa din „Ștefan cel Mare” imediat după ce va fi declarat liber de contract cu Gaz Metan Mediaș. 

Vârful înalt de 1.90 m. a venit în România din Portugalia, de la Varzim, în iulie 2021. A jucat în 21 de meciuri pentru formația medieșeană, marcând două goluri. În sezonul 2020-2021 reușise 7 goluri pentru Varzim. Cel mai prolific sezon al său a fost 2017-2018, când a avut 8 reușite pentru Farense. Nigerianul ar putea fi folosit de Flavius Stoican chiar în meciul cu Rapid, din etapa următoare, făcând cuplu de atac cu Vlad Morar, un alt jucător venit de la Mediaș.

Daniel Popa (atacant, 26 de ani, cotă de piață 650.000 de euro) poate pleca de la Chindia Târgoviște în zilele următoare. Potrivit sport.ro, atacantul are o clauză de reziliere a contractului de numai 100.000 de euro, pe care Daejon Citizen (Coreea de Sud, Liga a 2-a) este gata să o plătească. „Mai sunt câteva detalii de pus la punct”, a spus jucătorul.

În acest sezon, Popa a marcat cinci goluri și a furnizat patru pase decisive pentru Chindia. În campionatul 2020-2021 a înscris de opt ori pentru echipa dâmbovițeană. 

În România, Daniel Popa a mai jucat la Atletic Fieni, Dinamo București și FC Botoșani. În iulie 2016, Dinamo îl transferase de la Chindia pentru 30.000 de euro.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX