1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dinamo a mai făcut trei transferuri

Dinamo a mai făcut trei transferuri

Caramavrov
Caramavrov

2023-07-03 13:57:23

image Dinamo a mai făcut trei transferuri

Dinamo se întărește serios pentru sezonul revenirii în primul eșalon. „Câinii” l-au adus pe Gregório Gonçalo (foto), un vârf portughez , plus un mijlocaș ofensiv și un fundaș dreapta. Petrolul Ploiești și Oțelul Galați au făcut și ele transferuri în ultimele zile.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Gregório Gonçalo (atacant portughez, 28 de ani) a venit de la Dinamo din postură de jucător liber de contract. Ultimul club pentru care a evoluat este União de Leiria (Portugalia). Deși are cifre foarte bune pentru sezonul anterior (11 goluri marcate în 21 de jocuri), Gonçalo nu are cotă de piață pe transfermarkt.com. 

Cu excepția unui sezon petrecut în Polonia, la Zaglebie Sosnowiec, noul atacant al „câinilor” a jucat doar la echipe din țara natală. Are și o convocare în reprezentativa U17, la care nu a jucat niciun minut.

Dennis Politic (mijlocaș ofensiv, 23 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) s-a transferat la Dinamo de la Cremonese. Născut la Brașov, Politic a plecat în 2012  de la FC Brașov U19 la Manchester United Youth, apoi a evoluat pentru Bolton U18, Bolton U23, Salford și Port Vale, de unde a fost cumpărat cu 30.000 de euro de Cremonese, în ianuarie 2022.

Cristian Costin (fundaș dreapta, 25 de ani, cotă de piață 600.000 de euro) a ajuns la Dinamo de la FC Voluntari. A mai fost legitimat la UTA și la Club Școlar Reșița.

Pedro Justiniano (fundaș central din Guinea-Bissau, 23 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la Petrolul Ploiești de la Radomiak (Polonia), sub formă de împrumut. 

Apărătorul a jucat în naționala U15 a Italiei (8 selecții) și pentru reprezentativele Portugaliei, de la U15 până la U18. La nivel de seniori, are o selecție pentru Guinea-Bissau. A câștigat UEFA Youth League cu FC Porto.

Joao Serrao (fundaș central portughez, 23 de ani) s-a transferat la Oțelul Galați de la Paredes (Portugalia). A mai evoluat la echipele de tineret ale cluburilor FC Porto și Juventus Torino. 

Samuel Teles (fundaș dreapta portughez, 26 de ani, cotă de piață 275.000 de euro) a venit la Oțelul Galați de la Fareirense. Până acum a jucat doar în țara natală.

Credit foto: gsp.ro

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX