1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dinamo a adus un fundaș de la Glasgow Rangers

Dinamo a adus un fundaș de la Glasgow Rangers

Caramavrov
Caramavrov

2023-07-24 18:34:44

image Dinamo a adus un fundaș de la Glasgow Rangers

Dinamo l-a legitimat pe fundașul stânga Kevin Ciubotaru (foto, în albastru), de la echipa secundă a clubului scoțian Glasgow Rangers. "U" Cluj, FC Botoșani și Oțelul Galați au mai făcut și ele transferuri. 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Kevin Ciubotaru (fundaș stânga, 19 ani) a venit la Dinamo de la Glasgow Rangers, unde evolua pentru echipa secundă. Noul „câine” s-a născut la Roma (Italia) și a jucat pentru echipe de juniori și tineret din Austria, Italia și Anglia. Cele mai cunoscute cluburi din CV, pe lângă Rangers, sunt Parma și Rapid Viena.

Ciubotaru a fost selecționat în naționala U18 a României, dar nu a apucat să debuteze. Sezonul trecut a evoluat în doouă partide pentru Rangers în UEFA Youth League.

Steve Ambri (mijlocaș ofensiv francez, 25 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) a ajuns la Universitatea Cluj de la Nimes (Franța). A jucat patru partide pentru naționala U20 a Franței și a marcat două goluri, apoi a acceptat să evolueaze pentru prima reprezentativă din Guinea-Bissau (5 selecții până acum), având origini din această țară. În sezonul 2022-2023, a fost legitimat la Sheriff Tiraspol, pentru care a înscris patru goluri în opt jocuri. A câștigat campionatul și Cupa Moldovei cu această echipă.

Fabrice Onlinga (mijlocaș ofensiv camerunez, 27 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) s-a transferat la FC Botoșani de la Rio Ave. Are 17 partide și un gol marcat pentru naționala țării sale. Până acum a mai jucat în Italia (Empoli U19, Catania, Alessandria), Croația (Sbenik, Dugopolje), Bosnia-Herțegovina (Zrinjski) și Ucraina (Kryvbas).

Dejan Lovric (fundaș central croat, 27 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a venit la Oțelul Galați de la Aratat-Armenia. El a semnat un contract pe un an, cu posibilitatea prelungirii înțelegerii.

Credit foto: www.rangers.co.uk

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX