1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dennis Man la Parma, sumă record încasată de FCSB

Dennis Man la Parma, sumă record încasată de FCSB

Caramavrov
Caramavrov

2021-01-28 09:38:38

image Dennis Man la Parma, sumă record încasată de FCSB

Gigi Becali a anunțat că Dennis Man pleacă la Parma pentru 13 milioane de euro. Este cea mai mare sumă de transfer primită de un club de Liga I, recordul de până acum fiind deținut de transferul lui Nicolae Stanciu de la FCSB la Anderlecht - 9,6 milioane de euro.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Dennis Man (atacant, 22 de ani, cotă de piață 6,5 milioane de euro potrivit transfermarkt.com) are cel mai bun sezon din carieră, fiind în topul marcatorilor din Liga I, cu 14 goluri. Potrivit lui Becali, el va primi un salariu anual de 1,2 milioane de euro la Parma.

Finanțatorul FCSB-ului a dat detalii din timpul negocierilor: „Ieri (n.r. - marți) era vorba de 15 milioane, 13 + 2 milioane bonusuri. Acum e vorba de 13 milioane. Am scăzut eu 2 milioane. Man a plecat pe 13 milioane. E posibil duminică să joace la Parma”. UTA va primi aproximativ 1,2 milioane de euro în urma acestui transfer. 

„Noul nume pentru partea dreaptă a atacului este Dennis Man, extrema echipei Steaua București. A confirmat-o cunoscutul impresar Giovanni Becali”, s-a scris pe ilparmese.net, care a informat că tânărul român „este pe drum” și va semna un contract valabil pe 5 ani, în valoare de 6 milioane de euro.

Lui Man nu îi va fi ușor să se impună la Parma. Titularii din ofensivă în ultimul meci (0-2 cu Sampdoria) au fost Kucka (ceh, valoare de piață 4 milioane de euro), Cornellus  (danez, 9 milioane de euro) și căpitanul Gervinho (ivorian, 4 milioane de euro). În acel meci a intrat și Mihăilă, revenit după o accidentare de lungă durată. Potrivit tuttomercatoweb.it, parmegianii sunt în tratative și cu Bayern Munchen, pentru Joshua Zirkzee. Bavarezii cer 15 milioane de euro pentru olandez.

„Conducătorii Parmei l-au contactat pe Adrian Mutu, actualul selecționer al României, pentru a-i cere referințe despre talentul de la Steaua”, a scris sursa amintită, citând-o pe Anamaria Prodan.

Este a doua plecare importantă din Liga I în această perioadă de mercato, după transferul lui Damjan Djokovic (mijlocaș central croat, 30 de ani) de la CFR Cluj la Rizespor. 

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX