1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Denis Alibec este atacantul lui CFR Cluj

Denis Alibec este atacantul lui CFR Cluj

Caramavrov
Caramavrov

2021-07-18 11:41:39

image Denis Alibec este atacantul lui CFR Cluj

CFR Cluj l-a împrumutat pe Denis Alibec (foto) de la Kayserispor. FC U Craiova și FC Botoșani s-au întărit și ele în ultimele zile.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Denis Alibec (atacant, 30 de ani, cotă de piață 1,1 milioane de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la CFR Cluj de la Kayserispor sub formă de împrumut. Clubul turc va continua să îi plătească salariul de 800.000 de euro pe sezon, campioana având o contribuție de 20.000 de euro pe lună. Alibec este campion și câștigător al Cupei României cu Astra. De asemenea, se afla în lotul lui Inter Milano când această echipă a câștigat Cupa Mondială a Cluburilor. Atacantul are 17 selecții și 2 goluri marcate pentru naționala tricoloră. A marcat 2 goluri în 17 meciuri jucate în tricoul lui Kayserispor.

”A fost semnat un contract de împrumut pe un an cu clubul român CFR Cluj pentru atacantul Denis Alibec”, au anunțat turcii. CFR poate activa opțiunea de transfer definitiv.

Sékou Sidibe (mijlocaș ofensiv ivorian, 20 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la FC U Craiova de la FC Emmen. Plecat de la academia lui Beerchot, a mai jucat doar pentru echipele de tineret ale lui PSV Eindhoven, ieșind campion la U17 și U19. 

Herve Kage (mijlocaș ofensiv congolez, 32 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a venit de la FC Botoșani de la Swift Hesperange. Are 4 selecții în naționala țării sale și a mai fost legitimat la cluburi din Belgia, Turcia și Israel. În anul 2014, pe când evolua pentru Gent, era evaluat la 1,5 milioane de euro.

Richard Sila (mijlocaș ofensiv francez, 23 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la FC Paris. Până acum a evoluat doar în Franța, în ligi de tineret sau în ligi inferioare.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+25.84
Câștigate
8
Pierdute
2
2
Marius Huțu
+21.85
Câștigate
8
Pierdute
3
3
Baicu Marius
+20
Câștigate
2
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX