1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dan Petrescu a făcut lista cu „disponibilizați” de la CFR Cluj

Dan Petrescu a făcut lista cu „disponibilizați” de la CFR Cluj

Caramavrov
Caramavrov

2024-04-28 23:27:55

image Dan Petrescu a făcut lista cu „disponibilizați” de la CFR Cluj

CFR Cluj va fi o altă echipă în sezonul următor, cel puțin ca formulă de start. Dan Petrescu va da afară mulți jucători și va aduce fotbaliști cu profilul care îl preferă: serioși, bătăioși și puternici. Grecul Tachtsidis (foto) și marocanul El Kadouri își fac deja bagajele. Lista primilor șase „disponibilizați” este făcută.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Panagiotis Tachtsidis (mijlocaș defensiv grec, 33 de ani, cotă de piață 800.000) este prea „tupeist” ca să poată lucra cu Dan Petrescu. Fostul antrenor Adrian Mutu a zis că nu vrea să îl mai vadă niciodată. Grecul nu a rămas dator și a declarat că Mutu nu are caracter. Totodată, el a considerat că este printre cei mai buni jucători din campionatul României. Fostul mijlocaș de la AS Roma a dat 6 goluri și 3 pase decisive în 28 de meciuri jucate în Superliga României.

Omar El Kaddouri (mijlocaș ofensiv marocan, 33 de ani, cotă de piață 600.000 de euro) a fost adus la Cluj ca o vedetă. „El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care a venit în ultimii ani în campionatul României”, considera finanțatorul Ioan Varga. Ca și Konoplyanka, „lovitura” s-a transformat în dezamăgire, pentru că fotbalistul cu 30 de selecții și 5 goluri pentru naționala Marocului a fost mult timp accidentat, iar când a jucat nu a rupt gura târgului. Din ianuarie, a bifat 8 partide în campionat și a dat un singur gol.

Filippo Falco (mijlocaș ofensiv italian, 32 de ani, cotă de piață 700.000 de euro) a fost adus la cererea lui Andrea Mandorlini, antrenorul din prima parte a sezonului. Venit de la Steaua Roșie Belgrad, extrema care a avut o selecție în naționala U20 a Italiei nu a prins niciun minut în tricoul ceferiștilor. Fanii nu l-ar recunoaște pe stradă dacă l-ar vedea.

Matija Boben (fundaș central sloven, 30 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) nu este nici cel mai slab apărător central din campionatul nostru, dar nici nu se ridică la nivelul pretențiilor lui Dan Petrescu. Este mai nesigur decât Ajeti și Kresic, care probabil vor fi rezerve în campionatul următor. Boben a profitat de accidentările celor doi și a făcut pereche cu Matei Ilie în defensivă, având 16 meciuri jucate și un gol marcat în acest sezon.

Cristi Manea (fundaș dreapta, 26 de ani, cotă de piață 3,2 milioane de euro) este un fotbalist pe placul lui Dan Petrescu, dar contractul îi expiră în vară și deocamdată nu a semnat prelungirea. Apărătorul a câștigat cinci campionate și două Supercupe ale României cu CFR, plus o Cupă cu FCSB. Rămâne de văzut dacă viitorul antrenor va reuși să îl convingă să rămână în Gruia.

Cristian Bălgrădean (portar, 36 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a fost numit „fotbalistul fantomă”, pentru că nu l-a mai văzut nimeni, dar primește un salariu de 11.000 de euro pe lună. Bălgrădean are contract cu CFR Cluj până pe 30 iunie. Va pleca sută la sută.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX