1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Dan Petrescu a anunțat noi plecări de la CFR Cluj, Budescu semnează „într-un picior”

Dan Petrescu a anunțat noi plecări de la CFR Cluj, Budescu semnează „într-un picior”

Caramavrov
Caramavrov

2022-05-20 23:07:16

image Dan Petrescu a anunțat noi plecări de la CFR Cluj, Budescu semnează „într-un picior”

După Omrani și Sigurjonsson, CFR Cluj se desparte de alți cinci jucători. Anunțul a fost făcut chiar de Dan Petrescu. La rândul ei, FC Voluntari rămâne fără Constantin Budescu (foto), dorit insistent de președintele Petrolului Ploiești, care a anunțat că îl ia și așa, accidentat. 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Iată jucătorii care vor părăsi CFR:

Lovro Cvek (mijlocaș defensiv croat, 26 de ani, cotă de piață 800.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit de la Zorya Lugansk, dar nu a reușit să se impună în prima echipă a campioanei. Până acum, a primit numai 25 de minute în tricoul vișiniu.

Kristian Dimitrov (fundaș central bulgar, 25 de ani, cotă de piață 650.000 de euro) se va întoarce la Hajduk Split, de unde a venit sub formă de împrumut. Nu a fost folosit deloc de Dan Petrescu. 

Cristian Neguț (atacant, 26 de ani, cotă de piață 450.000 de euro) a evoluat în 8 meciuri pentru CFR și a marcat un gol. Cu toate acestea, se va întoarce la Chindia Târgoviște, întrucât nu este văzut ca un jucător pe care echipa să se bazeze în cupele europene.

Ovidiu Hoban (mijlocaș defensiv, 39 de ani) se va retrage la finalul sezonului.

Mateo Susic (fundaș dreapta croat, 31 de ani, cotă de piață 900.000 de euro) nu și-a mai prelungit contractul cu CFR Cluj. Situația sa a fost explicată de Dan Petrescu: „Avea un contract foarte bun oferit de CFR, dar s-a luat după impresar, că are alte oferte, și nu a semnat. Eu l-am învățat să semneze și, dacă vine o ofertă, îi dăm drumul să plece. A venit acum să-mi spună că am avut dreptate. S-a și rupt și nici nu are echipă”.

Un transfer spectaculos intern ar putea fi cel al lui Budescu, de la Voluntari la Petrolul, echipă nou-promovată în Liga 1:

Constantin Budescu (mijlocaș ofensiv, 33 de ani, cotă de piață 1,1 milioane de euro) va semna cu Petrolul Ploiești după ce i se va termina contractul cu FC Voluntari, în această vară. „Deși este accidentat, eu îi cunosc potențialul lui Budescu, va veni pe răspunderea mea, fără impresari și recomandări, va fi hotărârea exclusiv a mea”, a spus Costel Lazăr, președintele Petrolului.

Credit foto: gsp.ro

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX