1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Cristi Balaj a confirmat negocierile avansate cu fostul atacant al lui Man City

Cristi Balaj a confirmat negocierile avansate cu fostul atacant al lui Man City

Caramavrov
Caramavrov

2023-03-08 13:27:13

image Cristi Balaj a confirmat negocierile avansate cu fostul atacant al lui Man City

CFR Cluj îl poate transfera în această săptămână pe Jo (foto), atacantul care a evoluat pentru Manchester City, Everton și Galatasaray. Cristi Balaj, președintele campioanei, a declarat că părțile s-au înțeles la negocieri, dar mai trebuie parcurși câțiva pași. FC Botoșani a luat un mijlocaș cu jocuri în cupele europene.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Joao Alves de Assis Silva (atacant brazilian, 35 de ani) vine la CFR Cluj din postură de jucător liber de contract. Pe transfermarkt.com, în dreptul său apare „Retired”, adică retras din activitate. Ultimul club pentru care a evoluat a fost Ceara, de care s-a despărțit în noiembrie 2022. Anul trecut, brazilianul a reușit 6 goluri în 30 de partide pentru Corinthians și Ceara.

Dacă negocierile se vor concretiza, Jo ar fi unul dintre jucătorii cu cele mai impresionante CV-uri care au evoluat vreodată în campionatul României. El a fost ales fotbalistul anului în Brazilia în 2017, a fost golgheter al campionatului Japoniei, al campionatului Braziliei și al Copei Libertadores, câștigător al Cupei Ligii Angliei cu Manchester City, câștigător al campionatului, Cupei (2) și Supercupei Rusiei (2), al campionatului (2) și Cupei Braziliei, al Copei Libertadores și al Cupei Confederațiilor.

Atacantul dorit de CFR Cluj a marcat 5 goluri pentru naționala de seniori a țării sale (în 20 de selecții) și 5 pentru Brazilia U23 (în 13 selecții). Jo a jucat la cluburi precum Corinthians, ȚSKA Moscova, Manchester City, Everton, Galatasaray, Internacional. În 2009, când evolua pentru „cetățeni”, avea cota de piață de 17 milioane de euro. Este un atacant de „gura porții”, având 1.92 m. înălțime.

Charles Petro (mijlocaș defensiv din Malawi, 22 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la Sheriff Tiraspol. A fost în lotul echipei moldovene în campania din Liga Campionilor în care a învins-o pe Real Madrid, chiar pe „Santiago Bernabeu”, dar nu a apucat să joace în cea mai importantă competiție intercluburi. În schimb, a disputat două meciuri în grupele Europa League, anul trecut. Petro are 27 de partide pentru prima reprezentativă a statului Malawi (a debutat la 18 ani)z două goluri marcate și patru assist-uri pentru Sheriff Tiraspol, în 57 de apariții. 

Credit foto: transfermarkt.com

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX