1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Cosmin Contra a anunțat perfectarea unui nou transfer

Cosmin Contra a anunțat perfectarea unui nou transfer

victorpartan
victorpartan

2020-08-31 22:39:12

image Cosmin Contra a anunțat perfectarea unui nou transfer

Cosmin Contra (foto), antrenorul lui Dinamo, a anunțat că fundașul stânga Isma Lopez s-a înțeles cu echipa din „Ștefan cel Mare” și va ajunge la București în orele următoare.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Izma Lopez (fundaș stânga spaniol, 30 de ani, cotă de piață 475.000 de euro potrivit transfermarkt.com) s-a născut la Pamplona și are o selecție pentru naționala U19 iberică. A evoluat pentru cinci echipe din țara natală: Athletic Bilbao, Real Zaragoza B, Kugo, Sporting Gijon și Tenerife (de unde a și venit la Dinamo, fără sumă de transfer). Între „aventura” de la Sporting Gijon și cea de la Tenerife s-a interpus o perioadă de jumătate de an petrecută la Omonia Nicosia, în Cipru. 

Cea mai ridicată cotă de piață a atins-o pe când evolua pentru Sporting Gijon: 2,5 milioane de euro, în anul 2017. 

Ismael Lopez Blanco (acesta este numele complet al noului „câine”) apare des în fața porții adverse. În sezonul 2018-2019 a marcat de patru ori, de două ori pentru Tenerife și de două ori pentru Omonia Nicosia. „Problema” este că în sezonul precedent a jucat în numai 8 meciuri pentru Tenerife, ceea ce înseamnă că are nevoie de timp pentru a-și atinge potențialul maxim.

În acest moment, Andrei Sin este contracandidatul pe post în echipa standard a lui Dinamo. În mod normal, Lopez va câștiga statutul de titular.

Cosmin Contra a anunțat că mai așteaptă un fotbalist, dar nu a vrut să spune cine este acesta, pentru că nu sunt stabilite toate detaliile contractului și transferul poate cădea. Potrivit presei sportive, este vorba despre un alt spaniol, fundașul dreapta Francisco Molinero (35 de ani).

Până acum, Dinamo i-a mai adus pe Adam Nemec (atacant slovac, 34 de ani, de la Pafos), Vlad Achim (mijlocaș central, 31 de ani, de la Viitorul Constanța) și pe Janusz Gol (mijlocaș defensiv polonez, 34 de ani, de la Cracovia). 

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX