1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Yeboah s-a întors la CFR Cluj după ce a picat vizita medicală

Yeboah s-a întors la CFR Cluj după ce a picat vizita medicală

Caramavrov
Caramavrov

2023-01-04 13:54:34

image Yeboah s-a întors la CFR Cluj după ce a picat vizita medicală

CFR Cluj se înțelesese cu Slavia Praga pentru transferul lui Emmanuel Yeboah (foto, în alb), dar ghanezul a picat examenul medical și s-a întors la Cluj. S-au făcut multe tranzacții în primele zile ale anului 2023, printre care cel al lui Ișfan de la FC Argeș la Universitatea Craiova. UTA a luat un internațional muntenegrean.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Medicii clubului Slavia Praga au constatat că Emmanuel Yeboah ar avea o problemă la genunchi, iar cehii și-au schimbat oferta, din solicitare de transfer definitiv în solicitare de împrumut pe un an. Potrivit gsp.ro, Nelu Varga, patronul campioanei, nu a fost de acord și i-a spus jucătorului să se întoarcă în România.

Alexandru Ișfan (mijlocaș ofensiv, 22 de ani, cotă de piață 800.000 de euro) vine la Universitatea Craiova de la FC Argeș. „Vulturii” vor primi 650.000 de euro, plus 25% dintr-un viitor transfer. „Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie”, a spus Mihai Rotaru, finanțatorul Universității.

Stefan Milosevic (atacant muntenegrean, 26 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la UTA de la FK Buducnost (Muntenegru), pentru care a evoluat în acest sezon în 16 partide, marcând 5 goluri și oferind 3 pase decisive. Noul vârf al „Bătrânei Doamne” are două selecții la naționala țării sale.

Andrei Dumiter (atacant, 23 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a venit la FC Voluntari de la FCSB. „Pentru Dumiter, este un pas în față! Dacă stătea la FCSB și nu juca, nu era ok. Aici va evolua mai multe minute. Este un pas înainte pentru el”, a considerat Adrian Neaga.

Juan Pablo Passaglia (mijlocaș central argentinian, 33 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a plecat de la Chindia Târgoviște la Argentino Agropecuario, în liga secundă din țara sa natală.

Ovidiu Perianu (mijlocaș defensiv, 20 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la Chindia Târgoviște de la FCSB. În prima parte a sezonului, Perianu, care are în palmares o Cupă a României, a jucat sub formă de împrumut la FC Botoșani.

Jeremy Corinus (mijlocaș defensiv francez, 25 de ani, cotă de piață 100.000 de euro) a venit la Chindia de la Farul. Fotbalistul care și-a făcut junioratul la Bordeaux nu a reușit să se impună în echipa lui Hagi.

La prezentarea oficială pentru noul an a Universității Cluj, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că în această iarnă vor pleca Ely Fernandes (mijlocaș ofensiv portughez, 32 ani, cotă de piață 250.000 de euro), Florin Purece (mijlocaș central, 31 ani, cotă de piață 350.000 de euro) și Roberto Romeo (fundaș dreapta italian, 32 ani, cotă de piață 150.000 de euro).

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX