1. Home »
  2. Transferuri »
  3. CFR Cluj și Academica Clinceni au luat câte doi fundași

CFR Cluj și Academica Clinceni au luat câte doi fundași

Caramavrov
Caramavrov

2022-02-14 09:37:06

image CFR Cluj și Academica Clinceni au luat câte doi fundași

CFR Cluj a realizat o mutare importantă pe piața transferurilor, aducându-l pe fundașul central Yuri Matias (foto, la minge). Campioana s-a înțeles și cu Cristopher Braun. Și Academica Clinceni a transferat doi apărători în ultimele zile.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Yuri Matias (fundaș central brazilian, 27 de ani, cotă de piață 650.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la CFR Cluj de la Gaz Metan Mediaș, pentru 100.000 de euro. Suma poate crește la 150.000, în funcție de performanțe.

Câștigător al Cupei Iranului cu FC Tractor, Matias a marcat 7 goluri în 49 de partide jucate pentru medieșeni. În afara Braziliei a mai evoluat doar la Academica Coimbra, în Portugalia.

CFR l-a transferat pe Matias chiar în ziua confruntării directe din etapa a 26-a, câștigate cu 2-1 la Mediaș printr-un gol marcat în prelungiri. 

Cristopher Braun (fundaș dreapta german, 31 de ani, cotă de piață 700.000 de euro) vine la CFR Cluj de la FC Botoșani, la finalul acestui sezon. Cariera apărătorului a fost relansată o dată cu transferul în România, botoșănenii semnându-l pe 21 octombrie 2020 din postură de jucător fără angajament. Se despărțise de OFI Creta pe 1 august 2020. În CV mai apar echipe precum Fortuna Sittard, Eattenscheid, Oldensburg, Wilhemshaven și St. Pauli II. S-a format la academia lui Hamburg.

Luca Florică (fundaș stânga, 19 ani, cotă de piață 150.000 de euro) a venit la Academia Clinceni de la Rapid București. Este fost internațional U17, bifând 4 prezențe pentru această reprezentativă. În perioada ianuarie 2019 - august 2020 a jucat pentru Amiens U20, în Franța.

Jeremy Corinus (fundaș central francez, 24 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la Ademica Clinceni din postura de jucător liber de contract. Ultima dată a îmbrpcat tricoul Fermanei (Serie C, Italia), club de care s-a despărțit la finalul lunii ianuarie. Cea mai cunoscută echipă pentru care a evoluat în țara natală a fost Ajaccio.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX