1. Home »
  2. Transferuri »
  3. CFR Cluj l-a luat pe Otele, al 9-lea jucător de atac!

CFR Cluj l-a luat pe Otele, al 9-lea jucător de atac!

Caramavrov
Caramavrov

2023-01-19 11:17:11

image CFR Cluj l-a luat pe Otele, al 9-lea jucător de atac!

CFR Cluj plătește 200.000 de euro pentru a-l aduce de la UTA pe Philip Otele (foto, în albastru). FC U Craiova a adus un fundaș central portughez, iar Chindia l-a luat pe Dulca, dar a renunțat la doi jucători. Pe plan internațional, Ionuț Radu a plecat de la Cremonese și va juca în Ligue 1, la Lorient.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Philip Otele (atacant nigerian, 23 de ani, cotă de piață 650.000 de euro) vine la CFR Cluj de la UTA Arad. Poate evolua în orice poziție din atac, dar cel mai bine se simte în extrema stângă. Africanul și-a început cariera în Anglia, la Teesside University, apoi s-a transferat la Wolviston, de unde a plecat în Lituania, la Kauno Zalgiris. La UTA a ajuns în ianuarie 2022 și a marcat 10 goluri pentru echipa arădeană, în 36 de meciuri jucate în prima ligă.

Este al treilea fotbalist ofensiv transferat de CFR în această iarnă, după Krasniqi și Maglica. Dan Petrescu are la dispoziție nu mai puțin de nouă atacanți: Malele, Yeboah, Debeljuh (accidentat pe termen lung), Bîrligea, Janga, Petrila, S. Buș, Krasnoqi și Maglica!

Danny Henriques (fundaș central portughez, 25 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) s-a transferat la FC U Craiova de la B Sad (Portugalia 2). A mai jucat în Olanda, dar numai la echipe de tineret.

Marco Dulca (mijlocaș defensiv, 23 de ani, cotă de piață 800.000 de euro) s-a întors la Chindia Târgoviște, după aventua nefericită de la FCSB. El a mai jucat pentru echipa dâmbovițeană în perioada august 2020 - august 2022, vicecampioana plătind 250.000 de euro pentru transferul său.

Aly Ndom (mijlocaș defensiv francez, 26 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) și-a reziliat contractul cu Chindia Târgoviște și a semnat cu Viterbese (Italia 3).

Cristian Cherchez (mijlocaș ofensiv, 31 de ani, cotă de piață 50.000 de euro) a încheiat conturile cu Chindia Târgoviște.

Ionuț Radu (25 de ani, cotă de piață 3,5 milioane de euro), portarul naționalei U21 de la Campionatul European 2019, a fost împrumutat de Cremonese (Italia) în Franța, la Lorient.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX