1. Home »
  2. Transferuri »
  3. CFR Cluj începe curățenia de vară: patru jucători își caută deja echipe

CFR Cluj începe curățenia de vară: patru jucători își caută deja echipe

Caramavrov
Caramavrov

2023-05-12 23:10:19

image CFR Cluj începe curățenia de vară: patru jucători își caută deja echipe

CFR Cluj a ratat obiectivul de a cuceri un nou titlu și se va despărți de mai mulți fotbaliști în vară. Sunt vehiculate nume din fiecare compartiment, în frunte cu Mihai Bordeianu (foto, la minge). Informații interesante, dar neconfirmate, vin dinspre Giulești: Rapid ar încearca să îi aducă pe Mario Balotelli și pe Cătălin Cîrjan.  

Cristian Bălgrădean (portar, 35 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) a pierdut echipa și nu mai poate schimba nimic. Chiar dacă va pleca titularul Scuffet, Dan Petrescu se va baza în sezonul următor pe Cătălin Căbuz, transferat deja de la Chindia Târgoviște, și pe Otto Hindrich, care va reveni după un împrumut.  

Bogdan Țîru (fundaș central, 29 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a fost adus ca o mare speranță de la Jagiellonia, finanțatorul Neluțu Varga declarând la momentul respectiv că va fi în scurt timp titular la echipa națională. Țîru nu a reușit să se impună nici măcar în echipa de start a campioanei, bifând numai patru prezențe în Superligă și două în Cupa României. 

Mihai Bordeianu (milocaș central, 31 de ani, cotă de piață 1.000.000 de euro) era un jucător de bază în echipa gândită de Dan Petrescu, dar a ajuns rezervă. S-a scris că a pierdut postul de titular pentru că a depus memorii ca să își primească restanțele financiare. 

Gabriel Debeljuh (atacant croat, 26 de ani, cotă de piață 1,8 milioane de euro) era titular incontestabil înainte să se accidenteze pe termen lung. În acest sezon a apucat să joace 10 partide în toate competițiile, în care a înscris 3 goluri. După accidentare, s-a arătat nemulțumit de modul în care a fost tratat de club și nu a primit o ofertă de prelungire a contractului. 

Mario Balotelli (atacant italian, 32 de ani, cotă de piață 2.000.000 de euro) își încheie în vară contractul cu FC Sion (Elveția). Potrivit gsp.ro, Rapidul l-ar fi contactat pe impresarul italianului, iar răspunsul a fost de genul „am o veste bună și una proastă”. Vestea bună este că Mario ar fi acceptat să vină în campionatul României. Vestea proastă: transferul se poate realiza numai pentru un milion de euro la semnătură. Nu știm cât adevăr este în această poveste.

Cătălin Cîrjan (mijlocaș central, 20 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) poate ajunge la Rapid de la Arsenal U21, sub formă de împrumut. Jucătorul care a refuzat să vină la naționala de tineret a României, pe motiv că nu este respectat de cei din FRF, se antrenează cu echipa mare a „tunarilor”, dar nu are niciun minut la nivel de senori. Pentru Arsenal U21 a marcat două goluri în 19 partide din acest campionat.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX