1. Home »
  2. Transferuri »
  3. CFR Cluj a luat un brazilian, Astra s-a întărit cu un portughez

CFR Cluj a luat un brazilian, Astra s-a întărit cu un portughez

victorpartan
victorpartan

2020-10-19 23:30:27

image CFR Cluj a luat un brazilian, Astra s-a întărit cu un portughez

CFR Cluj a adus un mijlocaș brazilian pentru a-l înlocui pe Mihai Bordeianu, plecat la  Al-Qadisiyah  (Arabia Saudită). Dan Petrescu poate conta pentru meciurile următoare pe William Soares Da Silva, fotbalist care a jucat în ultimii 10 ani în Portugalia. Și Astra Giurgiu a făcut un nou transfer, aducând un fundaș portughez: Hugo de Sousa.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

William Soares Da Silva (foto, mijlocaș defensiv brazilian, 31 de ani, cotă de piață 400.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a plecat din Brazilia de la Vila Nova, în 2010. De atunci, a mai evoluat pentru FC Porto, Rio Ave, Uniao Madeira, Cova da Piedade, Arounca și Gil Vicente, de unde a ajuns la campioana României.

Este un mijlocaș care se rezumă la sarcinile defensive. Are doar patru goluri marcate în carieră, dintre care trei pentru Uniao Madeira, în sezonul 2014-2015. 

Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa (fundaș central portughez, 27 de ani, cotă de piață 330.000 de euro) a jucat în ultimele trei sezoane pentru Aris Salonic (Grecia) și a marcat 4 goluri. Nu este un jucător foarte înalt (are 1.84 m înălțime), dar știe cum să se poziționeze pentru a câștiga duelurile aeriene. 

Vorbim de o revenire în fotbalul românesc. Hugo de Sousa a fost legitimat la FC Brașov în sezonul 2010-2011, împreună cu conaționalul Ricardo Machado. A jucat numai două meciuri pentru „stegari”, apoi a plecat la AEL Limassol.

Fundașul central format la academia lui FC Porto are 12 selecții pentru naționalele de tineret ale Portugaliei. În carieră, a mai jucat în prima ligă belgiană la Wasland Beveren și în campionatul Ciprului, la AEL Limassol și la Pafos.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX