1. Home »
  2. Transferuri »
  3. CFR Cluj aduce gratis un golgheter cotat la două milioane de euro!

CFR Cluj aduce gratis un golgheter cotat la două milioane de euro!

Caramavrov
Caramavrov

2021-09-30 13:52:20

image CFR Cluj aduce gratis un golgheter cotat la două milioane de euro!

Atacantul agentinian Facundo Ferreyra, multiplu campion al Ucrainei cu Șahtior Donețk, a aterizat la Cluj-Napoca și va semna un contract valabil pe doi ani cu CFR Cluj. 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Facundo Ferreyra (atacant argentinian, 30 de ani, cotă de piață 2.000.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract. Până pe 31 iulie 2021 a fost legitimat la Celta Vigo. În Europa a mai jucat pentru Șahtior Donețk, Benfica Lisabona, Espanyol și Newcastle United. În iulie 2019, când a plecat de la Șahtior la Benfica, era cotat la 9 milioane de euro.

Noul atacant pe care îl are la dispoziție Dan Petrescu a fost selecționat de 12 ori în naționala U20 a Argentinei, pentru care a înscris 5 goluri. 

În sezonul 2017-2018, Ferreyra a fost golgheterul Ucrainei, cu 21 de goluri marcate. Evolua pentru Șahtior Donețk, unde fusese adus de Mircea Lucescu în 2013, contra sumei de 7 milioane de euro. Alături de „mineri”, a câștigat trei titluri de campion, 3 Cupe și o Supercupă ale Ucrainei. În 155 meciuri jucate în tricoul lui Șahtior a marcat 62 de goluri și a furnizat 12 pase decisive.

„Faptul că Mircea Lucescu l-a adus în Ucraina reprezintă o garanție că este un jucător foarte bun. Nu va fi ca în cazul lui Baptista, care a fost adus ca un trofeu, ci, dacă va veni, va juca fotbal. Un jucător foarte, foarte bun. Nu cred că a mai venit un jucător de asemenea valoarea în România. Aici vine să joace fotbal, e clar”, a opinat Daniel Pancu, într-o intervenție avută la Digisport.

Potrivit presei din Ucraina, Ferreyra se înțelesese cu chilienii de la Colo Colo înainte de a fi „deturnat” de campioana României. Era așteptat în urmă cu o săptămână în Chile pentru a semna contractul, dar a invocat motive personale și nu s-a mai dus, preferând România.

Credit foto: facebook.com/Facundo-Chucky-Ferreyra

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX