1. Home »
  2. Transferuri »
  3. CFR Cluj a transferat un fundaș central bulgar de națională

CFR Cluj a transferat un fundaș central bulgar de națională

Caramavrov
Caramavrov

2022-02-08 11:35:49

image CFR Cluj a transferat un fundaș central bulgar de națională

Dan Petrescu și-a întărit defensiva cu un internațional bulgar, Kristian Dimitrov (foto), iar FC Argeș a adus un jucător de atac, pe George Ganea, de la Farul Constanța.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Kristian Dimitrov (fundaș central bulgar, 24 de ani, cotă de piață 650.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la CFR Cluj sub formă de împrumut, de la Hajduk Split, pentru care a jucat doar 6 meciuri în acest sezon.

În februarie 2020, echipa croată l-a adus de la Botev Plovdiv, contra sumei de 400.000 de euro.  Dimitrov are 13 selecții și un gol marcat (contra lui Kosovo) pentru naționala Bulgariei.

Până acum, campioana a fost foarte activă pe piața transferurilor: 

Veniri: Sergiu Buș (atacant, 29 de ani, de la Seongnam), Marko Dugandzic (foto, la minge, atacant croat, 27 de ani, de la Sochi), Cătălin Itu (mijlocaș central, 22 de ani, a fost împrumutat la Dinamo), Cristian Neguț (mijlocaș ofensiv, 26 de ani, de la Chindia Târgoviște), Daniel Paraschiv (atacant, 22 de ani, a fost împrumutat la FC Voluntari), Răzvan Sava (portar, 19 ani, de la FC Torino), Daniel Birligea (atacant, 21 de ani, de la Teramo), Raoul Mal (mijlocaș ofensiv, 21 de ani, de la Pistoiese)

Plecări: Sebastian Mailat (mijlocaș ofensiv, 24 de ani, la FC Botoșani), Emmanuel Culio (mijlocaș central argentinian, 38 de ani, liber), Mihai Butean (fundaș dreapta, 24 de ani, la Chindia Târgoviște), Denis Rusu (mijlocaș ofensiv, 20 de ani, la Chindia Târgoviște), Anas Tahiri (mijlocaș central marocan, 26 de ani, la Heerenven), Denis Ciobotariu (fundaș central, 23 de ani, la FC Voluntari), Cristiano Figueiredo (portar portughez, 31 de ani, la Dinamo), Jonathan Rodriguez (mijlocaș central argentinian, 31 de ani, la Dinamo), Dusan Celar (atacant sârb, 25 de ani, la Dinamo), Răzvan Andronic (mijlocaș ofensiv, 22 de ani, la CSA Steaua)

George Ganea (atacant, 22 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) a venit la FC Argeș sub formă de împrumut de la Farul Constanța. Fiul fostului internațional Ionel Ganea are două selecții și un gol marcat pentru naționala U23. 

Ganea a marcat două goluri pentru echipa lui Hagi în acest sezon, însă avea șanse mici să mai joace după venirile lui Iancu și Omoh. 

Este al doilea transfer făcut de piteșteni în această iarnă, după ce l-au adus pe Alin Dobrosavlevici (fundaș central, 27 de ani), tot de la Farul.

Credit foto: facebook.com/cfr1907

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX