CFR Cluj a împrumutat un jucător pe bani în Israel

2022-09-30 09:10:44 1,5k 0

CFR Cluj l-a împrumutat la Hapoel Beer Sheva pe Adrian Păun (foto), pentru 200.000 de euro. La rândul lor, cei de la FC Hermannstadt s-au întărit cu un atacant croat.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Adrian Păun (mijlocaș ofensiv, 27 de ani, cotă de piață 1,6 milioane de euro potrivit transfermarkt.com) a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva (Israel) sub formă de împrumut. Fotbalistul care are o selecție în naționala de seniori a României va primi un salariu de 25.000 de euro pe lună. 

„Sunt fericit să mă alătur echipei de la Hapoel Beer Sheva. Unul dintre oamenii cu care am vorbit înainte de mutare a fost coechipierul meu, Ovidiu Hoban. El mi-a povestit despre club și despre momentele grozave prin care a trecut aici. Am auzit multe de la el despre publicul uimitor, pe care abia aștept să-l întâlnesc la meciuri”, a spus Păun, care are în palmares patru tilturi de campion, o Cupă și două Supercupe ale României, toate cucerite cu CFR Cluj. De altfel, el a fost format la academia ceferiștilor. Cea mai mare valoare de piață - 1.8 milioane de euro - a avut-o în iunie 2021.

Matko Babic (atacant croat, 24 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la FC Hermannstadt după ce s-a despărțit de AEL Limassol (Cipru). În sezonul 2021-2022, el a fost împrumutat la PAEEK Kyrenia, pentru care a marcat 4 goluri în 26 de meciuri jucate. Babic s-a format la academia lui Dinamo Zagreb, dar a evoluat pentru concidadina Lokomotiva Zagreb, apoi la Rudes, Rijeka și MFK Karvina (Cehia).

Noul atacant al sibienilor are trei selecții în naționala de tineret a Croației și a câștigat Cupa acestei țări, când evolua pentru Rijeka. În mai 2021, era cotat la 500.000 de euro.

Credit foto: sportpictures.eu

Autor

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații... citeste mai mult