CFR Cluj a mai transferat un atacant

2020-08-25 09:45:48 1,1k 0

CFR Cluj a ajuns la un acord cu Jakub Vojtus, atacant care sezonul trecut a evoluat pentru Academica Clinceni.  Este al doilea transfer menit să întărească ofensiva, după cel al lui Gabriel Debeljuh, de la FC Hermannstadt.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Jakub Vojtus (foto, atacant, 26 de ani, cotă de piață 550.000 de euro potrivit transfermarkt.com) este fost internațional de tineret al Slovaciei. Are 6 selecții în naționala U21, 4 selecții la U19 (un gol marcat) și 3 selecții la U17. Având 1.86 m. înălțime, slovacul poate evolua ca vârf împins. Nu este la fel de mobil ca Debeljuh, dar e capabil de execuții tehnice surprizătoare. În acest moment, pare a fi o soluție pentru completarea lotului, nu pentru primul „unsprezece”.

Vojtus a mai jucat, în România, pentru "U" Cluj (ianuarie-iulie 2016, 13 meciuri, 5 goluri marcate) și pentru Academica Clinceni (sezonul 2019-2020, 33 de meciuri în Liga I, 9 goluri marcate).

În 2010, era cumpărat de Inter Milano de la Zilina, suma de transfer fiind 550.000 de euro. Nu a jucat niciodată pentru echipa de seniori a lui Inter, dar a făcut-o pentru Chievo Verona, în 2013. Între perioada "U" Cluj și perioada Academica Clinceni a jucat în Polonia, la Miedz Legnica și GKS Tychy.

Potrivit gsp.ro, vârful de atac slovac va avea un salariu lunar de 8.000 de euro la CFR Cluj.

„Sunt posturi unde am nevoie de jucători, ceva nou, fresh. Sunt 3 posturi clare. Trebuie să mai vină jucători noi, iar unii să plece. Mereu mi-am dorit bătaie pe locuri, doi, chiar trei pe loc”, a spus antrenorul Dan Petrescu. Aceeași sursă a scris că CFR a oferit un milion de euro pe Denis Alibec. Jucătorul și-ar fi dat acordul să vină sub comanda lui Petrescu, însă, până în acest moment, Astra Giurgiu nu a acceptat oferta.

Autor

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru... citeste mai mult