1. Home »
  2. Transferuri »
  3. CFR Cluj a făcut trei transferuri într-o zi, "U" Cluj a mutat și ea

CFR Cluj a făcut trei transferuri într-o zi, "U" Cluj a mutat și ea

Caramavrov
Caramavrov

2022-06-09 15:01:17

image CFR Cluj a făcut trei transferuri într-o zi, "U" Cluj a mutat și ea

CFR Cluj a transferat doi mijlocași și un fundaș lateral într-o singură zi, miercuri, atunci când s-a oficializat și venirea lui Christopher Braun de la FC Botoșani. Concitadina Universitatea Cluj a adus și ea un fundaș central cu vechime în Liga I.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Vito Hammershoy-Mistrati (foto, mijlocaș central danez, 29 de ani, cotă de piață 800.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la CFR Cluj de la Randers FC, echipă cu care a câștigat o Cupă a Danemarcei și pentru care a evoluat în 120 de meciuri (29 de goluri/14 pase decisive). A fost chiar căpitanul fostei adversare a CFR-ului din grupele Conference League. Este prima experiență a lui Hammershoy-Mistrati în afara țării natale.

Karlo Brucic (fundaș stânga croat, 30 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la CFR Cluj de la FC Koper, din Slovenia. Este fost internațional de tineret al Croației și are în palmares un titlu cu Dinamo Zagreb, un titlu și o Cupă ale Lituaniei cu FK Suduva, plus o Cupă a Sloveniei cu FC Koper.

Karlo Muhar (mijlocaș defensiv croat, 26 de ani, cotă de piață 600.000 de euro) a venit la CFR Cluj de la Lech Poznan (Polonia). În ultimul an a fost împrumutat la ȚSKA Sofia, iar echipa bulgară nu a activat opțiunea de a-l transfera definitiv. Este campion al Croației, cu Dinamo Zagreb.

De asemenea, la CFR a ajuns și Christopher Braun (fundaș dreapta german, 30 de ani, cotă de piață 800.000 de euro), de la FC Botoșani, care semnase cu echipa antrenată de Dan Petrescu de la începutul anului.

Andrei Pițian (fundaș central, 26 de ani, cotă de piață 550.000 de euro) a venit la "U" Cluj de la Chindia Târgoviște. Apărătorul s-a despărțit de echipa dâmbovițeană după ce a înscris în propria poartă în turul barajului de menținere-promovare cu Concordia Chiajna (1-2).

Credit foto: facebook.com/cfr1907

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX