1. Home »
  2. Transferuri »
  3. CFR Cluj a făcut cea de-a cincea achiziție pentru sezonul următor!

CFR Cluj a făcut cea de-a cincea achiziție pentru sezonul următor!

Caramavrov
Caramavrov

2021-05-30 12:33:39

image CFR Cluj a făcut cea de-a cincea achiziție pentru sezonul următor!

CFR Cluj a făcut transferul cu numărul 5 pentru sezonul 2021-2022. Campioana și-a asigurat semnătura lui Denis Rusu (foto, la minge), care a evoluat pentru UTA în sezonul trecut. Se anunță și multe plecări din Gruia: 8 jucători sunt la final de contract, iar alți 4, printre care Alexandru Chipciu, au fost puși pe lista de transferuri.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Denis Rusu (mijlocaș ofensiv, 20 de ani, cotă de piață 350.000 de euro, potrivit transfermarkt.com) a fost unul dintre jucătorii importanți de la UTA, pentru care a marcat două goluri în sezonul recent încheiat.

„Din vară voi fi jucătorul lui CFR Cluj, nu am putut să refuz campioana României, va fi o provocare imensă pentru mine. Este visul copilăriei mele să joc în cupele europene. Aștept cu nerăbdare să îmbrac tricoul campioanei din ultimii patru ani”, a spus Rusu în momentul confirmării transferului.

Până în prezent, clujenii au mai făcut patru transferuri: Cristiano Figueiredo (portar), Rachid Bouhenna (fundaș central), Jonathan Rodriguez (mijlocaș central) și Anas Tahiri (mijlocaș ofensiv). De asemenea, revin după împrumuturi Alexandru Pașcanu (fundaș central) și Claudiu Petrila (mijlocaș ofensiv).

Din Gruia se anunță și multe plecări, astfel că noul antrenor va avea de lucru pentru a omogeniza echipa. Opt fotbaliști se află la final de contract și nu au semnat până acum prelungirea înțelegerilor: Grzegorz Sandomierski (portar), Giedrius Arlauskis (portar), Syan Ben Youssef (fundaș central), Luis Aurelio (mijlocaș central), Michael Pereira (mijlocaș ofensiv), Ovidiu Hoban (mijlocaș defensiv), Mihai Bordeianu (mijlocaș defensiv – împrumut expirat) și Mario Rondon (atacant).

De asemenea, campioana a pus patru fotbaliști pe lista de transferuri: Denis Ciobotariu (fundaș central), Iasmin Latovlevici (fundaș stânga), Alexandru Chipciu (mijlocaș ofensiv), Nicolae Carnat (mijlocaș ofensiv). Fundașii centrali Andrei Burcă și Vinicius și-au anunțat intenția de a pleca de la CFR.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX