CFR Cluj a adus patru tineri jucători, trei africani și un panamez

2022-03-15 17:19:24 379 0

Cu un avans consistent în fața echipei de pe locul 2 înaintea play-off-ului, CFR Cluj se gândește deja la sezonul viitor. Campioana României a transferat patru tineri fotbaliști, trei africani și un panamez, pe care îi va folosi din vară. Pentru moment, toţi patru vor merge la formația secundă a clubului, urmând ca apoi să fie evaluaţi de antrenorul Dan Petrescu.

Yeboah Emmanuel (atacant ghanez, 19 ani) vine la CFR Cluj de la echipa Young Apostels FC, liga a doua din Ghana. În acest sezon, Yeboah a marcat 10 goluri și a oferit alte 4 pase de gol, în 16 meciuri. Yeboah joacă inter stânga, dar poate fi folosit și pe extrema dreaptă.

Jah Mustapha (atacant din Gambia, 18 ani) a fost adus la CFR Cluj de la Real de Banjul din Gambia. Mustapha, care a câștigat cu Gambia medalia de bronz la Cupa Africii pe Națiuni U20, a semnat un contract pe 4 ani cu CFR Cluj.

Adjani Abdoul Kader (mijlocaș central ivorian, 18 ani) a fost luat de campioana României de la formația din liga a 2-a ivoriană Sirocco FC. Potrivit publicației africane lekpakpatosportif.net, Adjani Abdoul Kader ar fi semnat pentru un împrumut pe un an.

Orman Davis (fundaș stânga panamez, 19 ani) a fost transferat de CFR Cluj de la formația CA Independiente din prima ligă a campionatului Panama. Fundașul central panamez a fost împrumutat pe un sezon, cu opțiune de cumpărare.

Autor

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru... citeste mai mult