1. Home »
  2. Transferuri »
  3. CFR a adus un mijlocaș format de Man City, Dinamo a făcut primele tranferuri

CFR a adus un mijlocaș format de Man City, Dinamo a făcut primele tranferuri

Caramavrov
Caramavrov

2021-09-03 09:46:55

image CFR a adus un mijlocaș format de Man City, Dinamo a făcut primele tranferuri

După Bordeianu, Florin Ștefan și Culio, CFR Cluj l-a transferat și pe Nana Boateng. Clujenii l-au trimis pe .Meleke la FC Voluntari. Dinamo a făcut primele transferuri, Nica și Răzvan Popa (foto, în mijloc) fiind acum „câini”. S-a oficializat și plecarea lui Chindriș de la FC Botoșani.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Nana Boateng (mijlocaș centra ghanez, 27 de ani, cotă de piață 450.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la CFR Cluj de la KuPS, fiind remarcat de Dan Petrescu în timpul duelului direct de anul trecut. 

Format la academia lui Manchester City, ghanezul a fost votat cel mai bun mijlocaș din prima ligă finlandeză sezonul trecut. Boateng a jucat în 57 de meciuri pentru KuPS și a marcat de 5 ori. În acest campionat a fost căpitanul echipei din Kupio.

Ulrich Meleke (fundaș central camerunez, 22 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a venit la FC Voluntari de la CFR Cluj, sub formă de împrumut. Internaționalul camerunez se transferase în Gruia de la FC Botoșani în urmă cu mai puțin de o lună, pentru 250.000 de euro, dar nu a fost dorit de Dan Petrescu.

Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Anas Tahiri, Guessouma Fofana și Alexandru Chipciu sunt alți jucători puși pe lista de transferuri de conducerea campioanei.

Constantin Nica (fundaș dreapta, 28 de ani, cotă de piață 25.000 de euro) a venit la Dinamo din postura de jucător fără angajament. Ultima dată a jucat pentru Vojvodina Novi Sad, echipă de care s-a despărțit în iulie 2020. Se pregătește cu Dinamo încă din luna aprilie.

Răvan Popa (fundaș central, 24 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a venit la Dinamo de la Poli Iași. Are în palmares o cupă a României, câștigată cu Universitatea Craiova. La 16 ani, a jucat pentru echipa de tineret a lui Internazionale Milano.

Andrei Chindriș (fundaș central, 22 de ani, cotă de piață 1,2 milioane de euro) a plecat de la FC Botoșani la Santa Clara (Portugalia) pentru 200.000 de euro. Santa Clara va avea 67% dintr-un viitor transfer, iar botoșănenii au păstrat 33%. În Portugalia, Chindriș va fi coechpier cu Hamidou Keyta, fostul coleg de la FC Botoșani.

Credit foto: digisport.ro

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX