1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Căpitanul campioanei en-titre este ca și plecat

Căpitanul campioanei en-titre este ca și plecat

Caramavrov
Caramavrov

2023-05-17 15:47:14

image Căpitanul campioanei en-titre este ca și plecat

CFR Cluj se poate despărți în această vară de căpitanul Andrei Burcă, dorit cu insistență de cluburi din zona arabă. Și antrenorul Dan Petrescu este decis să plece după ratarea titlului.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Andrei Burcă (fundaș central, 30 de ani, cotă de piață 4 milioane de euro) este, pe hârtie, cel mai valoros jucător al campioanei en-titre. Urmează fundașul dreapta Cristian Manea, evaluat la 3 milioane de euro pe transfermarkt.com. Căpitanul celor de la CFR este dorit de echipe din zona arabă, care ar fi gata să plătească pentru el un milion de euro, dublu față decât ar fi dispus să achite Gigi Becali. Oricum, chiar dacă ofertele ar fi egale, e greu de crezut că CFR l-ar lăsa să meargă la una dintre rivalele din campionat.

În iulie 2021, Burcă a fost foarte aproape de un transfer la Al Ain, în Emiratele Arabe Unite. Potrivit presei de atunci, CFR urma să încaseze 1,8 milioane de euro (cota de piață a jucătorului era de 3,3 milioane de euro în urmă cu doi ani). Transferul a căzut din cauza unei accidentări.

În contextul în care se tot vorbește despre problemele financiare pe care le au cei de la CFR, un milion de euro încasat în schimbul internaționalului din apărare ar fi foarte important.

O altă plecare iminentă de la CFR este cea a antrenorului Dan Petrescu. Tehnicianul a declarat în dese rânduri că nu se simte apreciat așa cum ar merita, iar finanțatorul Nelu Varga și-ar dori un antrenor cu care să comunice mai ușor. Au fost discuții serioase despre „despărțire” și în urmă cu câteva luni, dar s-a decis ca Petrescu să rămână și să încerce să aducă al șaselea titlu consecutiv. Destinația „Bursucului” este tot spre Est, în Arabia Saudită sau în Qatar (unde a antrenat-o pe Al Arabi, în 2014).

„Să vedem dacă CFR și-i va mai permite pe Dan Petrescu și pe Balaj”, a declarat, misterios, președintele Cristi Balaj. În Gruia, se vorbește din nou despre intrarea în insolvență.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX