1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Bursa transferurilor: UTA a luat un internațional care a jucat la Anderlecht

Bursa transferurilor: UTA a luat un internațional care a jucat la Anderlecht

Caramavrov
Caramavrov

2024-04-05 22:52:58

image Bursa transferurilor: UTA a luat un internațional care a jucat la Anderlecht

UTA a făcut al 36-lea transfer din acest sezon! Fundașul stânga jamaican Kemar Lawrence (foto) a semnat cu echipa antrenată de Mircea Rednic. În timp ce arădenii s-au întărit, Farul l-a pierdut pe Kiki, care a semnat cu Ludogoreț și va pleca în Bulgaria după finalul campionatului.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Kemar Lawrence (fundaș stânga jamaican, 31 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la UTA liber de contract. Ultima dată a fost legitimat la Minnesota United (SUA), club de care s-a despărțit în august 2023. În America a mai jucat la FC Toronto și la New York Red Bulls, echipa care l-a transferat din țara natală, de la Harbour View.

Noul jucător al arădenilor are 184 de jocuri în Major Soccer League, 7 goluri marcate și 10 pase decisive. Fundașul lateral a evoluat de 77 de ori pentru naționala de seniori jamaicană, marcând 3 goluri. Cel mai prestigios club pentru care a evoluat până în prezent este Anderlecht Bruxeles (17 partide/1 gol). 

În noiembrie 2019, pe când evolua la New York RB, fotbalistul din Jamaica era cotat la 2.000.000 de euro.

Lawrence este al 36-lea fotbalist care semnează cu UTA în sezonul 2023-2024. În martie, a venit atacantul Ezekiel Imoh.

David Kiki (fundaș stânga din Benin, 30 de ani, cotă de piață 1,1 milioane de euro) a intrat în ultimele 6 luni ale contractului cu Farul și a semnat cu Lodogoreț Razgrad (Bulgaria).

Robert Ion (mijlocaș ofensiv, 23 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) s-a despărțit de Poli Iași. Campion al României cu Farul în sezonul precedent, fotbalistul lansat în fotbalul mare de FCSB a bifat 17 meciuri în în stagiunea actuală a Superligii, înscriind un singur gol. El a mai jucat într-o partidă de Cupă pentru ieșeni. 

După ce Risto Radunovic (fundaș stânga muntenegrean, 31 de ani, cotă de piață 1,4 milioane de euro) a anunțat că intenționează să plece de la FCSB în vară, Gigi Becali i-a propus o nouă înțelegere, în valoare de 20.000 de euro pe lună. În prezent, salariul lunar al apărătorului este de 11.000 de euro.

Credit foto: wakingthered.com

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX