1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Bursa transferurilor din Superliga României: Cîrjan și mulți străini

Bursa transferurilor din Superliga României: Cîrjan și mulți străini

Caramavrov
Caramavrov

2023-06-26 09:16:53

image Bursa transferurilor din Superliga României: Cîrjan și mulți străini

Rapid s-a înțeles cu Arsenal Londra pentru împrumutul mijlocașului central Cătălin Cîrjan (foto). Aceasta este cea mai importantă dintre numeroasele mutări din mercato înregistrate în ultimele zile.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Cătălin Cîrjan (mijlocaș central, 20 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a fost împrumutat de Rapid, pentru un sezon, de la Arsenal Londra. Giuleștenii îl pot transfera definitiv dacă plătesc un milion de euro. 

Cîrjan a evoluat sezonul trecut pentru Arsenal U21, marcând două goluri în 19 partide. Are o singură selecție în naționala U16 a României. Jucătorul născut la Domnești este în conflict cu federația, spunând că aceasta l-a ignorat în ultimii ani.

Ljuban Crepulja (mijlocaș defensiv croat, 29 de ani, cotă de piață 650.000 de euro) a venit la FC Voluntari după ce s-a despărțit de Rapid. A jucat 46 de meciuri pentru giușteni, după ce a mai trecut pe la Mechelen, FK Sarajevo, Saligorsk, Slaven Belupo, Dragovoljac și Astra Giurgiu.

Bogdan Vătăjelu (fundaș stânga, 30 de ani, cotă de piață 550.000 de euro) a ajuns la "U" Cluj de la Universitatea Craiova. Fundașul cu două selecții în echipa națională are în palmares o Cupă și o Supercupă ale României, cucerite cu Universitatea.

Gabriel Compagnucci (fundaș dreapta argentinian, 31 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) s-a transferat la FC U Craiova de la Belgrano. A semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Marko Roganovic (fundaș dreapta muntenegrean, 27 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la UTA de la KF Laci (Albania). Este câștigător al Cupei Muntenegrului cu Mladost Podgorica.

Isnik Alimi (mijlocaș central nord-macedonean, 29 de ani, cotă de piață 650.000 de euro) a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe după experiența de la FK Gabala, echipă cu care a cucerit Cupa Azerbaidjanului. În iulie 2015, Atalanta îl transfera cu 1,2 milioane de euro de la Chievo.

Jean-Armel Drole (mijlocaș ofensiv ivorian, 25 de ani, cotă de piață 50.000 de euro) a ajuns la FC Botoșani de la AJ Fano (Italia 2). În urmă cu 5 ani, când juca pentru Ümraniyespor (Turcia), era cotat la 1 milion de euro.

Ariel Lopez (fundaș central uruguayan, 28 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) s-a transferat la Oțelul Galați de la Gloria Buzău.

Milen Zhelev (fundaș dreapta bulgar, 29 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la Oțeul Galați de la Arda Kardzhali (Bulgaria)

Pablo Gaitan (mijlocaș central argentinian, 31 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) s-a transferat la Oțelul Galați de la Gloria Buzău.

Carlos Jatoba (mijlocaș central brazilian, 27 de ani, cotă de piață 100.000 de euro) a ajuns la Poli Iași de la Londrina (Brazilia 2)

Luis Phelipe (mijlocaș ofensiv brazilian, 22 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la Poli Iași de la Atletico Goianiense (Brazilia 2). A fost convocat o dată la naționala U20 a Braziliei, însă nu a jucat niciun minut.

Credit foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX