1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Budescu a stabilit contractul pe care îl va avea la Petrolul

Budescu a stabilit contractul pe care îl va avea la Petrolul

Caramavrov
Caramavrov

2022-07-19 20:23:45

image Budescu a stabilit contractul pe care îl va avea la Petrolul

Constantin Budescu (foto) urmează să semneze un contract pe doi ani cu Petrolul Ploiești. Și Universitatea Craiova este foarte aproape de a face un transfer important, prin repatrierea lui Sergiu Hanca. CFR Cluj a adus fundaș central de viitor.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Constantin Budescu (mijlocaș ofensiv, 33 de ani, cotă de piață 900.000 de euro potrivit transfermarkt.com) vine la Petrolul Ploiești din postură de jucător liber de contract, după ce i-a expirat contractul cu FC Voluntari. În prezent, „Budi” este în perioada de refacere după o accidentare care l-a făcut să rateze ultima parte a sezonului 2022-2023. Oficialii „lupilor galbeni” au anunțat că au primit un draft de contract de la avocații fotbalistului și că totul este ok.

„Salariul este unul modest, care se aliniază posibilităților nostre. Budescu nu a venit cu pretenții salariale deosebite, la fel ca Gabi Tamaș. Să fie toată lumea convinsă că nu am vrut să fie un dezechilibru în vestiar”, a spus Costel Lazăr, președintele Petrolului.

Cota de piață a lui Budescu s-a prăbușit în ultimii doi ani. În decembrie 2019, pe când evolua pentru Astra Giurgiu, „artistul” avea o valoare de piață estimată la 4 milioane de euro.

Sergiu Hanca (mijlocaș ofensiv, 30 de ani, cotă de piață 1 milion de euro) a venit la Universitatea Craiova de la MKS Cracovia (Polonia). „Știința” a ajuns la un acord cu gruparea poloneză, mutarea fiind necesară, în contextul în care Gustavo este tentat să se întoarcă în zona arabă. În plus, „alb-albaștrii” au rămas datori la capitolul transferuri în această vară. 

Hanca a marcat 17 goluri în ultimele trei sezoane pentru echipa din Cracovia, câștigând Cupa și Supercupa Poloniei. Are 7 selecții la naționala de seniori a României și poate juca atât extremă, cât și fundaș de bandă.

Niakate Abdoulaye (fundaș central ivorian, 22 de ani) a venit la CFR Cluj de la San Pedro (Coasta de Fildeș) și poate fi un jucător important pentru viitorul campioanei. Deocamdată, a fost trimis de Dan Petrescu la formația secundă, pentru că la prima echipă există deja patru apărători centrali de valoare: Burcă, Yuri, Kolinger și Graovac.

Impresarul Bogdan Apostu a anunțat că Rapid a plătit 150.000 de euro pentru a-și asigura în continuare serviciile lui Alexandru Albu (mijlocaș defensiv, 28 de ani, cotă de piață 1,3 milioane de euro), care era jucătorul Concordiei Chiajna și până acum a evoluat sub formă de împrumut în Giulești.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX